Ozge3747 bende Yozgatta oturuyorum canım,burda bu ameliyat için önce hocaların toplantı yapıp,ameliyatı kabul edip edemeyeceğini söyledi doktor,o yüzden artık kanaman olabilir aniden o zmn buraya gelme direk şehir hastanesine git seni en yakın Ankara ve kayseri var oraya sevk etsinler dedi. Korkuyorum canım ani bir kanamada ben nasıl yetişirim,yada yetişssem bile doktor kim bilir nasıl olacak?? Bu ameliyatı seninde dediğin gibi profesyonel ekip ve hocalar girmeliymiş. Kan bankası lazım ayrıyeten aileden birileride kan için hazır olsun dendi,12yaşında birde oğlum var. İnan ilk aylar kusma bulantı ki hala devam ama bu sıkıntı daha çok yıprattı beni. Ne hamilelikten birşey anladım ne de mutlu olabildim,progestan kullanıyorum fitil olarak. Elim yüreğimde sürekli,hep bir kanama gelecek korkusu. İş güç birşey yaptığım yok zaten. Ama rüyalarıma kadar giriyor artık psikolojim bozuldu. Burada özele gidiyorum o doktorum çok iyi ama oda burda yapamıyor ameliyatı kayseride anlaşması varmış,şuan 29.haftama girdim,30da kontrolüm var, 32.de perinatoloji bakacak. Burda perinatolojide yok,onun içinde ankaraya gitmeyi düşünüyoruz. Çok araştırıyorum canım ama doktor nasıl bulacağım nasıl güvenip sakin gireceğim doğuma bilmiyorum 😔😔😔 sana neleri yasak etti,birde previa ve yapışıklık aynı olay mı??