Gamzeeakt Ne suyum geliyor ne nişanım nst ye bağlıyorlar gündüz sancım yok gece öyle bi sancılanıyorumki bir haftadır belim kopucak ağrıdan gece 3 ten beri 40 dk da bir sancılanıyorum ama henüz hiç birşey gelmedi napıcam ben
Dareyn Gamzeeakt Allahtan hayırlısını iste.. Çünkü ben daha 36 Haftalık oldum ve bir hafta içerisinde alınacak bebeğim. Ben çok üzülüyorum gelişimi açısından lütfen hayırlısını isteyin.
Gzhm16 Gamzeeakt illa nişan gelicek diye sart deıl sancılarınınzda doğumum başlangıcı olabılır doktora gidin
Bezelye_2 Gamzeeakt Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin. Onlara gün sancıları deniyor. Gün içinde oluyorlar. Sancılarınızı kayıt altına alın takip edin devamlı uygulamada sayaç var o size yardımcı olur. Bi gün o sancılar doğum sancısı olarak başlayacak. Ben de günlerce böyle oldum bi gece saat 3 de sancı başladı 20 dk Bi geldi hastane uzaklığınıza göre hesaplayın 3 dk 1 e düştüğü zaman dayanılmayacak ağrılarını olduğunda hastaneye geçin. Benim nişanım evden çıkmadan önce geldi suyum da doğum da patlatıldı illa ki bunlar önce den gelecek diye bir şart yok rahat olun :)
Firdevs1999 Gamzeeakt aynısını yaşıyoruz gece sancım başlıyor doğuracam diyorum bir bakiyorum doguramiyorum öyle sancımi olur ya doğum sancısı gibi oluyor gündüz olmuyor hafif hafif oluyor ne suyum var ne nişanımda yok 40+3 hafdalik hamileyim günüm de gecdi oğluma hamileyim bir an önce çıksın die her gece yalvarıyorum 32 hafdadan beri sancı çekerim dahada doğuramadim
Zeynep0332 Vakti saati gelmeden yaprak bile düşmüyor bcm..sallanıp kalıyor dalda..Rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile gelmeyi nasip etsin inş..kaç haftalık oldun..
Tugceek Ayy ben de öyleyim, akşam olur olmaz sancıdan duramıyorum zor uykuya atıyorum kendimi ama gündüz tık yok, temizliğime bile başladım anlamadım neden böyleyiz ☹️
Gamzeeakt Bezelye_2 Burda hep önceden geliyor diye okuyorum hep öyle şartladım kendimi hastane evime 5 dk. İnşallah kısa zamanda gelir paşa bey
Zeynep0332 Gamzeeakt 39+4 de dogurdum ben kızımı..şuan 37yim..benimde sancı açılma vs hiç yok..kanala bile inmemiş..
Bezelye_2 Gamzeeakt illaki gelecek diye Bi durum söz konusu değil. Siz sancılarınıza göre hareket edin. Dediğim gibi gece 3 de başladı 11 e kadar devam etti sancı 3dk 1 e düştüğü zaman hastane uzak olduğun dan çıktım ben çıkarken nişanım geldi hastane de gördüm hatta 11. 30 yatış yapıldı 14.30 da doğum yaptım. Ama en önemlisi bol bol yararlı egzersiz yapmak, nefes egzersizleri de öyle çığlık atmaktan daha etkili onlar emin olun. Bebeğim neredeyse iri denilecek bir bebekti beni 6 cm açıklık ile doğuma aldılar. Hastaneye yatışta 2 cm idi o saatte o kadar açılma oldu. Şu an yaşadığınız sancılar da açılma gerçekleşiyor olabilir ama Bi anda doğum olmuyor endişe etmeyin korku yayanlara aldırış etmeyin :)
Gamzeeakt Firdevs1999 ay vallaa aynıyız ya tam olarak o şekilde aha geliyo diyorum sabaha sancı mancı kalmıyor şuan mesela sanki hamile değilim o kadar ağrım yok ama gece noluyosa artık adet gibiyim kıvranıyorum benden birileri daha olmasa iyi bişi ama 😂😂 içim rahatladı
Firdevs1999 Gamzeeakt aynısı bende inan yoruldummm çıksın die bağırıyorum eşim hasdaneye gidelim dio yo diom evde biraz çekip öyle gitmek isdiom kızımda hemen gittim bir gün hasdanede sancı çekdim acilmada olmadı sonra taburcu işlemini yapdirdim dışarı çıkdım nefes aldım sonra sancılar başladı😄😄 20 dakkada 6 cm açıldı sonra devamı geldi ama bunda öyle deil 32 hafdalikken başladı sancılar hala devam edio şu anda belime vuruyor sancılar temizlik yapdim ondan oldu galiba ben bugün bide oruç tuttum arife günü die oda zorluyor 🥰 gece mesaimiz on birde başliycak bizim🥰😄😄😄
Gamzeeakt Firdevs1999 Benimde 12 gibi başlıyor sabah 9 da bitiyor gündüz bol bol uyuyorum gece zaten uyuyamicam diye 😂😂😂
Firdevs1999 Gamzeeakt ama canım seninki normal deil sanki bı git hasdaneye dokdoruna hiç durmadan o saate kadar sancımi devam edio
1incir Gamzeeakt Bende 39+3 teyim nişanı falan bırak akıntım bile olmuyor anlam veremedim. 40a yaklasırken hiç belirti olmaması çok kötü Gece yatarken hafif ağrım oluyor doğum sancısıysa uyandırır zaten diyerek uyuyorum sabah oluyor tık yok 🤷♀️
Gamzeeakt 1incir suni sancı almaktan yada sezeryan olmaktan açıkcası korkuyorum. İnşallah sizde een een kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızz