Srn-dnz60 Kızlar merhaba bsy sorcam size bebeğinizin baş kısmı Rahme kaçıncı haftada döndü ben 29 +3 deyim 30. Haftama girdim ve dönmüş normalmi sizin kaçıncı haftada döndü yorumları alabilirmiyim
ug_fa-3diplomalianne Srn-dnz60 benim çok daha erken haftalardan beri başı aşağıdaydı şuan 38+ 4 hala aynı 😊
MerveKaya38 Srn-dnz60 29 da benimde doğum pozisyonu almis şimdi 30 um bekliyoruz daha erken doğum ihtimali ne karşılık ciğer geliştirici vuruldu Dr yatacaksin dedi insallah saglikla zamanında kucağımıza alırız canım 🤲🏻
Srn-dnz60 ug_fa-3diplomalianne peki sana bi ağrısı sıkıntısı oldumu tehlikeli bsy değil demi kanala falan düşmez çünkü ben sezeryanım
Srn-dnz60 MerveKaya38 hadi yA benim de erken doğum riskim varmıdır peki doktor sadece rahme doğru pozisyon almış dedi korktum ben de
ug_fa-3diplomalianne Srn-dnz60 yok canım bi sıkıntı yaşamadım hala da doğuramadım bekliyorum ama bu son günlerde vajinada baskı hissediyorum işte sancılarım oluyo ama artık son günlerim zaten
34_21_23 Srn-dnz60 yooo 36 bitti hala bekliyoruz. Doğum pozisyonu alması bir risk teşkil etmiyor merak etme.
Gull_94 Srn-dnz60 29 dan berı bas asagı duruyo en son 34 de gıtmıstım kontrole oyleydı hala oyle galıba 37 deyım
Elifysr Srn-dnz60 benim de 29da döndü sancım vardı iğne ve serum yapmışlardı 1 hafta hergün nstye girdim eşim 7 aylık doğduğu için genetik olabilir diye kontrollü ilerledik, 38de doğdu bebişimiz şimdi 6 yaşında 🥰
Gul76 Srn-dnz60 benimde 30 haftada döndü orda hisettim sancim falan oldu hatta korktum normal bi durummu bu 31 oldum şuan
Cerenn48 34 haftalıgim rahim ağzı 23 olmuş progestana başladım bebeğim hâlâ ters duruyor dönmeye niyeti yok
Esra-07 Srn-dnz60 benimki 26 haftalıktı kontrole gittiğim de kafası sağ tarafa dönmüş her şey normal yavaş yavaş asagi iner demişti normal doğum pozisyonunu almış demişti
Papatyya 28 de gıttım bnmde başı aşagıdaydı 29 da tekrar gıttım yıne aşagıdaydı bnde normal oldgunu düşünüyorum artık doğuma hazır lanıyor nettende bakınca bu haftalarda olması gereken pozisyon olarak gsterıyo
D-uysal Srn-dnz60 benim 28.haftada döndü zaten o haftalarda dönmesi çok normal kanala girmediği sürece gelisimide güzel oluyor şimdi 36.hafta ya girdim bi sıkıntı yok
bademsekeri42 Srn-dnz60 Ben 25. Haftadayım döndüğünü anlamıyorum daha kontrole gitmedik ama tekmeleri sürekli göğsümün altında hissediyorum belkide dönmüştür diyorum