SudeSelennnn Bu mide yanması ne kadar berbat bişey ya uykudan uyandırdı ve cayır cayır yaniyo tek maden suyu geciriyo yanmasını. Eşim evde yok 8 gibi gelecek o alıp gelene kadar ne yapabilirim 😔😔
teachervera SudeSelennnn Ben de 28+4 bıktım mide yanmasından. Dün şeker yüklemesi vardı doktora bir şey demeden dedi sende reflü olmuş. Gavisvon iç rahatlatır dedi gece uyumadan içtim rahat yattım. Akşam yemek yemiyordm midem yanacak diye yine yanıyor idi. Evde süt varsa iç canım
Kbrkksl SudeSelennnn valla mide yanmam benımde coktu çok çektim şimdi iyi çok şükür ağlayarak doktora gittiğimi hatırlıyorum maden suyu evet bırazda olsa rahatlatır ama gaviscon liquit dıye bır şurup var gercekten cok iyi geliyor doktorunuza sorabilirsiniz ama reçetesizde alabiliyorsunuz hiç bir zararıda yok sıfır zarar gönül rahatlıyla kullanabilirsiniz🙂
angrybird SudeSelennnn süt varsa yarım su bardağı soğuk süt için. Yoksa ekmek içi yiyin. Allah şifa versin🤲🏼
fatma-kpnk Ekmek içi yiyin isterseniz.Bende sizin gibiyim doktoruma söyledim gavıscon yazdı içer içmez etkisini gösteriyor.Çok geçmiş olsun 💐