Gulkar Gitti gidiyordan sipariş verdim ama beden konusunda kararsız kaldım 65 kilodayım M beden büyük olur mu acaba kalıpları nasıl lohusa pijamaların
hafsa2020 Gulkar kaç haftalıksınız ? Doğm yaptıysanız belki olur ama keşke L alsaydınz bol kıyafet daha rahat olur. Ben daha doğum yapmadım ama xL aldım şuan 65 kiloyum bende.. bol her zman iyidir dedim aldım 😊
Tuba704 Gulkar bende yeni aldım L beden aldım ama çok iyi inceleyin derim altları dar kalıp oluyor hatta bana olmadı bile çok üzüldüm 😞 Giyemeyceğim ve normal pijama takımı alacağım değişim yok çünkü🙈
Gamze06 Gulkar lohusa gecelikleri bol oluyor zaten. Ne beden giyiyorsanız o beden alın oluyor. S beden de olur size.
Gulkar hafsa2020 29 haftaligim aldığım urun inceymis zaten evde normal pijamalar small bunuda bir beden büyük aldım kolları inşallah uzun olmaz
hafsa2020 Gulkar yok ben denedim uzun olmadı az bi uzun ama yıkayınca toparlar diyorm bide daha kilo alcağım kesin 🙈 normalde m giyen biriydim doğumdan sonrası için büyük olsun dedim 🙂
Gulkar Gamze06 medium sipariş verdim altı önemli değil o geniş olsada zarar etmez sadece üst kısım kolları uzun olursa diye tereddüt ediyorum