Dnz_yksr Kizlar haftaya sali cati muayenem lakin evliligimin başında yaşadığım tahilsiz bi olay yüzünden biraz vajinusmus sayılırım kendimce korkuyorum açıkçası
buglemmom99 Dnz_yksr bende vajinusmus olmadı ama alttan muayne deyince elim ayağın titrer çatı muayenesinde o kadar gerildim ki çıkıp gidicektim ama 4-5sn sürdü ve sadece doktor eliyle açıklığa bakınca minnacık hissedersin oda gıdıklama gibi
Acemi_anne04 Dnz_yksr canım bende hep hamileliğim boyunca çatı muayenesi düşündüm korkuyordum ama hiç acı hissetmiyorsun sadece kendini kasma 2-3 sn sürüyor
Gizem19 Dnz_yksr bende çok korkuyorum 39. Haftaya girdim hastaneye kontrole gitmem gerek ama sırf bunun için erteliyorum
Dnz_yksr buglemmom99 bi kere doktor rahim ağzı uzunlugunu ölçmek için alttan ugs cihazıyla bakmisti o canimi cok yakmisti hatta doktor daha dogum yapacaksin bunda nasil canin yandı bu kadar demisti bide onun korkusu var bakalim bide utanma var biraz 🤲🏻
buglemmom99 Dnz_yksr boşver utanma günde kaç tane görüyorlar bakmaya bıkıyorlar artık kimisi ayrıntılara dikkat etmiyor Bende alttan cihazla defalarca bakıldı kasma şimdiden canını sık a o gün ne dediğimi anlayacaksın
Dnz_yksr teachervera dogumdan korkmuyorum cati muayenesi korktuttu ama bunu güzel atlatırsak dogum daha kolay olur gibime geliyor 🥲🤲🏻
Acemi_anne04 teachervera canım bende hep hamileliğim boyunca çatı muayenesi düşündüm korkuyordum ama hiç acı hissetmiyorsun sadece kendini kasma 2-3 sn sürüyor
teachervera Dnz_yksr Ben de öyle inan doğumdan değil çatı muayenesinden korkuyorum 😐ne yapacağım bilmiyorum
GamzeGoktas Kizlar korkutmak istemem ama bide dogum yaparken acilma var mi diye gelip muayene ediyorlar alttan hemde bir kac kez 😏
Dnz_yksr Gizem19 ertelemeyin korkularimizdan kaçarak malesef üstesinden gelemeyiz hem 2 3 saniye diyorlar insaAllah öyledir 🌸
ilknurbkeskin1 Ben hamileliğimin ilk haftalarından alttan vajinal ultrason olmuştum önce korku vardı ama hiç canım acımamıştı çatı muayenesi bence ona göre daha ufak dokunuşlar kendimizi kasmamak lazım kızlar bence☺️
Dnz_yksr ilknurbkeskin1 ben biraz vajinusmus olabilirim ondan belkide canim yanıyor du ilk haftalarda da alttan ugs muayenesi olmuştum o zaman da canim acımıştı 🥲