talhanin_annesi İdrarinizi yaparken Kasık ağrınız oluyormu 17 haftalık hamileyim ve idrarimda yanma olmuyor rengide koyu degil ama kasık ağrım oluyor 🥺
Nefii talhanin_annesi doktorunuza bi danışın yanma varsa idrar yolları enfeksiyonu olabilir ama doktorunuz daha net bi cevap verir
Araz5_said4 talhanin_annesi ahh canım sorma bende 17 haftalık hamileyim ve başindan beri kasık ağrısını çekiyorum 😬🙄😒
Araz5_said4 talhanin_annesi benim sadece idrar yaparken değil her anımda ağrıyor ozelikle gece yataga girince daha çok ağrıyor doktor da rahim buyumesinden bide rahimi tutan bisey varmis onlar kasilma yapiyormus ama sizde gecemzse kontrile gidince danışin
mucizem09_ talhanin_annesi o haftalarda cok keskin olmasada oluyordu yaparken yanmamda yoktu ama doktor yinede enfeksiyona bakti cok vok hafif enfeksiyon cikti idrar yolu aama onemli defil demisti ilac ictim sonra gecti sonra tekrsr basladi sanirim rahimle ilgili soda iciyoru. Onun faydasini cok gordum
Araz5_said4 talhanin_annesi evet insan korkuyor tabi. Benim 3ncu gebeliğim bu ve iki oğlumda hic böyle seyler yaşamadım ben sadece son haftalar kasik ağrısı sırt agrisi yasadim ama bu kiz diyorum heralde okadar ağrılı geçiyor
Kuzeyegemoms Benim de bu şekildeydi ne idrarda yanma ne akıntı hiç bişey yoktu ama idrar yaparken kasıklarım acıyordu idrar enfeksiyonu çıktı mutlaka idrar testi yaptırın