Anne_Ftm Arkadaşlar slm 5+5 hamileyim 5 gün önce folidoce içmeye başladım ama ben müthiş miğde rahatsızlığı yaşıyorum o günden beri,kullananlar olduysa sizde de oldu mu lütfen paylaşırmısınız😔çünkü bu yaşadığım hamilelikteki bulantı falan değil
Cigdemss Anne_Ftm gebelikte mide (-ğ) yanması ağrısı normaldir. Folik asiti farklı zamanlarda içmeyi deneyin . Mesela sabah aç , sabah tok, gece yataken gibi.. rahat ettiğiniz şekilde için. Ama demir ve folik asit ilaçları ilk haftalarda rahatsız ediyor
devbalina Anne_Ftm o ilaç bende de bulantı yapmıştı ama mecbur kullandım ☹️ Çünkü doktorum başka ilaç veremem senin için en uygunu bu demişti
Ozlem14 Anne_Ftm merhaba bende o ilaçtan kullandım gece yatarken içiyorum. 12 haftalık suan doktorum bitene kadar devam et dedi. Hamileligimi ogrendigimden beri çok fazla bulantı ve kusmam vardı hiv bisey yiyemiyordum.kalp atışını duyduktan sonra doktorum prilam verdi gece yatarken onu da içiyorum baya fayda ediyor. Folikasit kullanmayı kesinlikle bırakmayın hamilelik dolayisiyla muhtemelen bulantilariniz.çok asiri bulantiniz varsa doktoruna prilam yazmasını söyleyebilirsiniz.
Anne_Ftm Cigdemss gece içiyorum ben ama buna başladıktan sonra efsane miğde rahatsızlığı uykusuzluk bi huzursuzluk yaşıyorum ağır mı geldi noldu bilmiyorum ki
Cigdemss Anne_Ftm aslında folik asit ise sadece ve mg düzeyleri aynı ise ilacı dr sorup yada aile hekimine değiştirebilirsiniz.
Anne_Ftm devbalina yok aynen ben de öyle düşünüyorum içinde b12 de varya bence o ağır geliyor bana,tahmin yani😏
Anne_Ftm Ozlem14 teşekkür ederim paylaşımınız için…benim bünyem b12 kabul etmiyor,sanki ondan kaynaklı sıkıntıdayım ilacı içtiğim günden beri gece gündüz bitmeyen miğde bağırsak sorunu yaşıyorum yani hamilelik bulantısı değil gibi
Ozlem14 Anne_Ftm Anne_Ftm rica ederim. O zaman siz bu konuyu doktorunuza danışın en sağlıklı bilgiyi o verir size🤗