Birisio Kızlar merhaba, anadolu yakasında detaylı ultrason için doktor arayışındayım. Gerçekten verdiğim ücrete değsin,kafamda soru işareti kalmasın, içime sinsin istiyorum. Tavsiyelerinizi alırım ☺️
Morvy Birisio kadıköy fetüs dr zeki şahinoğlu biz memnun kaldık. Adam biraz sessiz konuşuyor ama siz sormadan hem bakıyor hem anlatıyor hiçbir soru işareti bırakmıyor. Nakit 500 tl.
Nimetmtn Birisio daha dün gittim bende esenler den Ümraniye ye Sibel açıkalın kliniğinde erbil bey var o bakıyo fiyatının fazlası ile hakkını veriyo kesinlikle çok memnun kaldım 320₺ di nakit ödemede çok ilgliyidi yüzünü yakalamak için baya uğraştı bir adet fotoğraf ve rapor verdi her şeyi de çok güzel açıkladı kesinlikle tavsiye ederim birsürü para vermeye hiç gerek yok bu fiyata bu hizmet çok yeterli 💯💯
Birisio Goksugul peki eşi içeri alıyorlar mı yada onunda görebileceği bir sistem var mı, cd fotoğraf vb veriyorlar mı, birde ücreti 😊 çok teşekkür ederşm şimdiden.
Birisio Morvy peki eşi içeri alıyorlar mı yada onunda görebileceği bir sistem var mı, cd fotoğraf vb veriyor mu 😊 Araştırdığımda perinatolji uzmanı olduğunu gördüm çok güzel bir durum. Çok teşekkür ederim şimdiden.
[silindi] Morvy ben de geçen hafta gittim memnun kaldım aslında her şeyi anlattı ama duymakta aşırı zorlandım😅bi de soğuk geldi bana ama tabi her doktor sıcak samimi olmak zorunda değil işinde baya başarılı👌🏻
[silindi] Birisio ben de geçen hafta gittim içeriye eşi alıyorlar gelirken sadece 1 kişiyle gelin diyorlar. CD vermedi bana ama mail adresime bütün görüntüleri ve videoları gönderdi. Elime de sadece 1 tane renkli 3 boyutlu fotoğrafını çıkarttırdı.
Morvy Birisio eşinizide alıyor cd vermiyor cd yerine mail olarak atıyor resimlerini cd verse bile video olmuyor içinde yanlış anlaşılmasın yine resim oluyor. Sekreter yaklaşık 30 dk sürüyor demişti bizimki 15-20 dk sürdü bebeğimin herşeyini anında görebildiği için sanırım☺️
Morvy [silindi] evet bende duymkata çok zorlandım sanki fısıldayarak konuşuyor😂 ama adam işinde çok iyiymiş seneler önce zeynep kamilde görev yaptığını duymuştum
Birisio Nimetmtn Peki eş içeri girebiliyor mu, ortalama ne kadar inceleme yaptı, birde videosunu içeren cd verdi mi fotoğrafla birlikte😊 bazı doktorlar cd ye de birsürü fotoğraf atıyorlarmış. Erbil hoca Zeynep kamilde perinatoloji uzmanı galiba bayağı olumlu yorum duymuştum hakkında.
Birisio [silindi] Aa çok güzel, içinize sindi o zaman her şeyiyle değil mi. Teşekkür ediyorum yorumunuz için 🌸
Birisio Morvy Maşallah kuzu üzmemiş sizi demek ki, yüzünü hemencecik göstermiş, bazı minikler nazlı oluyormuş göstermiyormuş 😊 Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Nimetmtn Birisio evet girebiliyor Cd vermiyo zaten telefon ile istediğiniz kadar çekebiliyorsunuz çok samimi bir doktor du kendisi gayet neşeli kızım uyuyor du uyandırmak için baya uğraştı daha sonrasında yüzünü görmek için baya uğraştı eşimde kendisini çok beğendi klinik de gayet temiz ve ferah tı… Bende orda olduğunu araştırırken gördüm bir hamiş arkdaşımız sayesinde keşfettim kendisini hemen randevu alıp gittim zatenn
[silindi] Morvy evet evet sadece kafama takılan benim bebeğim yüzünü göstermedi böyle yandan belli belirsiz gözüktü formda okuduğum kadarıyla yüzüne bakıyorlarmış işte yarık dudak vs var mı diye sizde nasıl oldu yüzünü tam görebildiniz mi?
Birisio Nimetmtn Bende forumdan adını duymuştum ancak internetten adresini bir türlü bulamamıştım. Yazınca hep zeynep kamilde doktor diye çıkıyordu. Demekki başkasının kliniğinde çalışıyormuş. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim Nimet hanım. 😊
[silindi] Birisio sindi ama sadece bebeğin yüzünü tam görmedik yandan biraz görebildik ben detaylıda yüzünü de görmek lazımmış diye duymuştum yarık dudak vs var mı diye bi tek o kafamı kurcaladı onun haricinde çok iyiydi diğer her şey