Gozdem586 Hanımlar selam , 🙋🏼♀️ bebişime oda bakmaya gidicez nasipse 21. İnde İzmir’de bakabilceğim büyüyen beşikli oda marka vs söyler misin semt nerede fikir edinebilirim,alabilirim 🥰
Gzmm14 Gozdem586 Bende izmirdeyim Karabağlarda Almila mağazası var ben ürünlerini çok beğendim. Aklınızda bulunabilir ☺️
Dbe24 Gozdem586 Bucada tombis bebe mağazası var ben ordan aldım çok uygum fiyatları bakabilirsiniz instagram adresleri tombis_bebe_buca benim aldığım takım 2100 tlydi 😊
Gozdem586 Gzmm14 karabağlara gittiğimde hepsinde var mıdır oradaki mağazaların gezip beğenip almak istiyorum 😂🤗 bi yerde görüp fikir edinmeden almım dedim. Yada internet siteleri var mı acaba. Bu arada teşekkür ederim 🤗🙏
Gzmm14 Gozdem586 Valla karabağlarda oturuyorum ben fazlasıyla mobilyacı var burda. Alışverişe başladığım zaman bende gezeceğim. Almila mobilyanın instagram sayfası var bakabilirsiniz ordan ☺️ Çilek odasına da bakabilirsiniz çok ama çok güzelleri var ☺️
Gozdem586 Gzmm14 teşekkür ederim çileğe sordum da 8 9 bin dediler şu aşamada fazlasıyla aşıcak beni o yüzden 🤗