FeyzaaTopsakall Kızlar 24 haftalık hamileyim şun son günlerde çamaşırımda ıslaklık oluyor idrarını kaçırıyorum sandım ama oda değil ne bu acaba bileniniz varmı akıntımda var
Ayse1608 FeyzaaTopsakall Bende de son 2-3 günde ara sıra oluyor çok sıcak terlediğimi düşünüyorum doktor kontrolüm yakın o yüzden o zaman bebeğin suyumu diye soracağım 🤔
Niknikim FeyzaaTopsakall bende de 20 li haftalardan beri çok var. vajinal enfeksiyon-mantar yada normal fizyolojik akıntıdır. Muayene gerekir
Deletedmom15257 Ayse1608 benimde dışarı çıkınca oluyo evde olmuyo bacak arası iccamasirimda islaniyo diğer taraflar kuru bende anlamadim
FeyzaaTopsakall Deletedmom15257 aynen heryeri değil belli bi kısım ıslanıyo bugün okudum erken doğum şikayetlerinin arasında var bu durum
KaderKaya Ayse1608 yok cnm malesef ben bulamadım medical magzemeleri satan yerlere sormak lazımmış ismi All test yada turnusollu pet diye geçiyor
Denis19 Benim de sıcak havalarda bacak aralarımda oluyo ter galiba çünkü çamaşırda su yok nem var sizin de öyledir belki
Ayse1608 Deletedmom15257 Soralım soracak şeyleri yazmam gerekecek galiba cumarteside benim 1 numara 😁
Deletedmom15257 Ayse1608 Ya ben dışarı çıkınca islaniyo evde çok şükür bisi yok oda bence ter 😁sen hangi dr gitcen ki
Ayse1608 Deletedmom15257 Evde koltuk altım felan da terliyor bende o yüzden ter diye düşündüm🙈 Abdurrahim beye gidecem
Deletedmom15257 Ayse1608 ya o zaten terliyordu bide alt taraf vajina bölgesi değil ist bölge islaniyo benim 😁ondan korkmuyorum
Ayse1608 Deletedmom15257 Baktım yorumlara herkes diyor çok yoğun 😁 Bu doktorada hamile kalmadan önce gitmiştim birde ikiz öğrencilerim var 5 yaşında onların doğumuna da Abdurrahim bey girmiş