Merhaba kızlar
bizim minik kızımız çok beklettiği için buraya hiç yazamayacakmış gibi hissettim ama neyse ki gelebildi 😄
7 mayıs sabaha karşı 4 gibi kanla karışık suyum geldi ama sızıntı şeklindeydi biraz bekledim artacak mı sancım olacak mı diye ama pek bir şey anlamadım ufak ufak yine geldi sızıntı halinde suyum.
eşime haber verdim biraz daha bekleyelim dedik o sırada ciddi bel ağrısı çekiyodum dayanılmayacak gibi değildi ama zorluyordu ben de sancı mı acaba dedim pek emin olamadım zaten uyuyamıyordum dedim evin tozunu falan alayım sabahın 6sında temizlik yaptım 😂
8e doğru hastaneye gittik acilde baktılar açılma yok usg de de sıkıntı çıkmadı nst de sancılar çıkıyodu 127ye kadar gördüm ama şiddetli bel ağrısı oluyodu sadece o zamanlarda. Sonra doğumhaneye götürdüler sancılarım düzenli ve 100 civarı çıkmaya başladı normal doğum düşünüyodum bu arada onun için muayene edeceklerdi ve bebeğin 4 kg civarında olması omzunun geniş olup takılma durumu vs riskli olduğu için 2 doktor tarafından sezaryen önerildi ve ben de kabul ettim. Başından beri normal doğumda ısrarcıydım ama sağlıklı bir şekilde doğumumu gerçekleştirdim. Dünyalar tatlısı prensesim şimdi yanımda uyuyor birbirimize alıştık yavaştan dilini öğrenmeye başladım ve böyle bi sevgi yok umarım onu hep mutlu edebilirim. Bu arada lohusalık duyguları aşırı şiddetli oluyormuş. Bende ağlamak da gülmek de sevinç mutluluk hassaslık çok üst seviyede hiçbir şeyi normal yaşamıyorum 😄
Allah isteyen herkese nasip etsin herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤️