cemreninannesi67 Kızlar eşim iki gün önce evin kapılarını boyadı yağlı boyayla iki gündür camlar hep açık ama tiner kokusu bi türlü çıkmadı bugünde doktor doğum her an olabilir diyince korktum bu koku nasıl çıkar evden önerileriniz var mı
Serpil-3 cemreninannesi67 hiçbir çaresi yok kendiliğinden çıkacak ama bir haftayı bulur keşke su bazlı boya kullansaydınız o kokmazdı
Gul-42 cemreninannesi67 aynen ne kadar cok cereyan yaparsa o kadar hızlı cıkıo yanı yumusatıcıyla evı sılebılırsın en azıından yumusatıcı kokar
cemreninannesi67 Serpil-3 ben boyayı alırken bilemedim gittim tinerli almışım ilk defa tiner kullandım kokusu çıkar çıkmaz bilemedim sağolun yinede
cemreninannesi67 Gul-42 ilk defa bu akşam kapattım camları sabahtan akşama kadar açık kalıyo hep yarın tekrar evi siliyim olmazsa
Melike-Alya Canım derin kabın içine ılık su biraz sirke ve birazda bulaşık deterjanı koy boya yapılan yere koy beklesin bi kaç kere yaptığında sonuç görürsün ben öyle yapmıştım
Gul-42 cemreninannesi67 bnde eve plastık bsy almıştım koku yaptı yumusatıcıyla rahatladı bıraz yınede var ama havalar cok soguk konyada camları acamıorum
Melike-Alya Canım ben tek bi kapıyı boyadığım halde 3 gün bu kokuyu çektim havalandırdım ne yaptıysam geçmedi internetten araştırdım böyle yazıyordu denedim sirke kokusunu sevmediğim halde sonrasında sirke kokusu hemen çıkıyor zaten
cemreninannesi67 Melike-Alya denedim bakalım cnm şimdi kalktım tüm odalara silkeli deterjanlı su koydum inşallah etki eder
kelebegimm07 cemreninannesi67 tabi uzun süre evin içinde kalınca 🤭 ocakta yumos kaynatın kokusu çıkınca odaları bı gezdirin inşallah işe yarar
Melike-Alya cemreninannesi67 inşallah canım deneyip sonuç aldığım için paylaşmak istedim hani bir kapıydı diyemi etkili oldu sende nasıl olur bilmiyorum fazla boyadıysan başka yerlerede koyabilirsin umarım faydasını görürsün🌸💞
cemreninannesi67 kelebegimm07 dur onuda yapıyım normalde zaten mutfak bezlerimi kaynatıyorum makina tozuyla içine yumuşatıcıda koyuyorum ev güzel kokuyordu inşallah tiner kokusunu bastırır sağol cnm 🥰
cemreninannesi67 Melike-Alya evin bütün kapılarını boyadık cnm ya bakalım bütün odalara banyoya kadar koydum valla inşallah işe yarar