Badem_ Enise-25 ben hepsi buradadan yoyko aldım. Sorunsuz ulaştı. Bakmak için kurduk. Gayet güzel beğendim ben.
Dilekcnkn Enise-25 Ben olduğum semtten almıştım böyle çadırlı falan 3 yıl kullandık valla rahat şekilde odasına geçmeseydi yine devam ederdi ☺️
Semaarya Enise-25 ben trendyoldan prego aldım gayet güzel indirimi yakaladım 680 aldım yatak hediyeli
Besteblgn Bende bu sefer park beşık aldım çok güzel geldi gülbebe tekstıl İnstagram adresi içinde nevresim takımı ve koruyucularıda var
Enise-25 Badem_ araştırdın mi ben vivensede buldum ortapedik ama gidip bakmadım internetten bakmıştım
Badem_ Enise-25 yataş twiny öneriyorlar ama gözümle görmeden almak istemedim. Kısıtlamadan sonra mağazalara gidip bakacam.
Rolria GayeOrhan Biz dumo modeli tercih ettik ama lucca modeli bazen çok indirime giriyor bir çok seçenekte sunuyor size.Biz o kadar şeye ihtiyacımız yok diye dumo aldık 670 tl civarıydı yatak hariç
Bloggeranne_93 Enise-25 bende trendyoldan yoyko park besık aldım suan 1000 tl hatta ındırımde cok guzel geldi. İçinede yıne trendyoldan twiny yatak aldım oda cok guzel bır tarafı sert bır tarafı yumusak bı yatak bız begendık
Rolria GayeOrhan Kuzenim kullanıyordu çok memnun kaldı 2 çocuğunu büyütüyor şu an bana ısrarla aldırdı nasipse bende kullanacağım.Benim arabamda elele kendim gidip bizzat bakma fırsatı buldum italyan yapımı sağlamlar baya ben çok beğendim 👍🏻