Sedabysl haziranin25i sgkdan bu parayı alanlar hem doğum parası hem de süt prası alabiliyorlar mı peki ?
Gulbaharklc Doğumdan kac gun sonra yatırılıyor para birde bilen var mı acaba yani 37 de çalışamaz raporu alicam ben Doğumdan 3 ay sonra iznin bittiğinde alirsin denildi ama bana saçma geldi sonuçta bana calisamadigim zaman gerekli bu para
Tugceynr Gulbaharklc evet izin bitince bir sonraki ay içinde alınıyor. 170i aradğmda Benm haziranda bitiyor Temmuzda yatacak doğum parası dediler bi süre sonra tekrar aradm ondada aylık aylık onaylarsanız aylık yatar para dedi. Ama şimdiye kadar rapurunu onayladğm her anne izin bitince aldı (muhasebeciyim)
Tugceynr haziranin25i bu 300 TL doğum parası dediğiniz nedir bir yere mi başvurmak gerekiyor bana sadece süt parası yattı rapor bitiminde de analık rapor parasını alacağım
Gulbaharklc Tugceynr anladım tesekkur ederim yani bana söylenen doğruymuş neyse olsun geç alalim parayı gelsinde
Cigdemss GayeOrhan evet alabilirsiniz. Zaten idari izin 32 de bitiyor sonrasında mecburen çalışır veya çalışamaz raporu almak zorundasınız
Cigdemss badeilemerve hayır toplam 16 hafta, doğumdan önce ve sonrası için 8 er hafta. Zaten 32 ile 40 arası 8 hafta yani izne ayrılan biri için.