Mavi34 Ar2020 benimde bugün 13 hafta oldu. Bir-kac gün önce kontrolde cinsiyet ogrendim ama bebek eşi rahim ağzına yerlesmis onuda öğrendim korktum haliyle. 1 haftadır çok aşırı bulantim var. Kasiklarimda basınç ve bel agrım oluyor. Senin nasıl geçiyor
Nurklc38 Ar2020 bende 10. Haftayım ama hiç hamile oldugumu hissedemiyorum sizde de öyle mi bende mi problem var 😂
Ar2020 Mavi34 cinsiyet benim 11.hafta bir tahmin bulundu ama değişebilir dedi 16. Hafta da kontrol var şuan herşey iyi arada kasık ağrım oluyor kaç kilo aldın? Ben tartıya çıkmakta korkuyorum
Mavi34 Pembekurdeleli değil ya sanki.bebek.cikacak her an.gibi karnımın.alt tarafını tutma isteği oluyor ayaktayken. Bu sanırım.plesentanin rahim.agzina yerleşmesinden oldu önceden sadece kasıklarda arada batma oluyordu
Deniz-Demirin-Annesi İnanılmaz zor bı hafta oldukça mide bulantısı ve kusmalı uykudan gözüm açılmıyor hep bı uyuma düşüncesi ve kasık ağrıları artısı var ama değer bebislerimiz için 😍
Mavi34 Ar2020 ben tüp bebek transfer oldum yatarak geçirince zamanı ilk aydan 4 kilo aldim ikinci ayda yarim kilo aldim 3.ayda almadım.toplamda 4500 almış oldum
Ar2020 Mavi34 tüp bebek daha fazla kilo alımı oluyor sanırım ama ben normal yollardan hamile kalmama rağmen yine yakın kilo alımımız
Mavi34 Ar2020 evet hem çok hareketsiz kalıyorsun yatarak geçiriyorsun gemntedbir icon verilen ilaçlar kilo aldırıyor. Bundan sonrasına dikkat etmeye çalışıyorum ilerde zorluk çekmemek icin