elfcaglar1 evet bu olabilir ama bunun dışında şöyle bir durum var, bazen kan testinde doğrulansa dahi diyelim erken haftalarda sen gittin cümle aleme yaydın sonra haftalar ilerledi 10 haftalık 11 haftalık gibi oldu aaa o da ne BOŞ keseymiş.. haydi küretaja… sonra millete söledıne bın pişman olursun. Millet boş keseden anlamaz bizim halkımız der ki düşük yaptı bebegı düşürdü bu ve benzerı bırcok komplikasyon.. gelelim kalp atışını duydun 5. Haftalarda mısal çok çok erken bi süre sonradan 12. Hafta olsun yanı 3 ayı gectıkten sonra bıle kalp atışları durabılıyor.. ama sen mıllete sölemiş oluyorsun ustune bıde cınsıyet tahminiii oooo… nazar nazar.. SÖLEMEYIN ARKADAŞLAR SÖLEMEYIN BEN O HATAYI 1 kez yaptım millette bişey var sandı.. ben suan 3. Ayıma cok az kaldı eşim ve ben bılıyorum. Korkuyorum hiç kımseye bısey dıyemedık nazar ederler sureklı arayıp tacız ederler dıye.. karnımda bellı olmuo.. karnım 5. Ayda mı bellı olcak o zmn sadece kendı aılemıze.. 7-8. Aylarda o da gerekırse akrabalarA