Seyda2425 https://www.hizliresim.com/eddqczf Bu benim kız yüzünü tam goremesekte yandan bana benziyor 😄
Asyaa02 Seyda2425 ultrason resminde özel Nisa hastanesi yazıyor. İstanbulda mısınız? Ben de oraya gidiyorum 😊 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hnzd11 Seyda2425 merhaba iyi geceler özel nisa hastanesi yaziyor bende orada yaptirmayi dusunuyorum ne kadara yaptirdiniz detayli ultrasonu ogrenebilir miyim 🙂
Seyda2425 milena11 eli ile yüzünü ikqdqr kapattı ki oksur dedi doktor 3 4 kere oksurup azıcık oynattık hanımefendiyi 😄
Asyaa02 Seyda2425 yaa 😊 ben de Derya Kanza Gül’e gidiyorum. Detaylı ultrasona ben de bayramdan sonra gireceğim inşallah 😊
Hnzd11 Seyda2425 Tesekkur ederiim bilgilendirmen icin. Bu arada Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin yavrunu insallah 🐣💗
zeytinkiz Seyda2425 Ultrason 4d sanırım bende son haftalarımda sırf bu görüntüler için gitmek istiyorum muayene ücreti ne kadar acaba, 🤭
Elif5361 alimerve Bende Aytül hanıma gitmiştim aşırı memnun kaldım baya ilgilendi sonunda oğlumun resmini aldım 🥰