Elif2912 Dunde bor konu acmistim sevgili anneler dun ogrendim üçüncü bebegime hamileyim spral kaymis bugun cikarttirdim buyuk kizim 6 kucuk kizim 2.5 yasinda aslinda bebek defterini kapatmistim rabbim ol dedi oldu basim ustune ancak dunden beri psikolojik olarak çöktüm resmen inanilmaz endiseliyim iki cocuk bile zor gelirken kucukle ilgilendim buyuge bakamadim derken suan cok üzülüyorum birde genetikmidir nedir cocuklarim yaramaz oluyor 🙈🙈🙈 cok korkuyorum ikinci dogumum kabus gibiydi gunlerce kendime gelemedim basima gelmedik kalmali spral var diye icim o kadar rahattiki nasil olur anlamadim sizlere icimi dokmek destek almak istedim birde tek basimayim yardimcim yok saglikciyim hep ucretsiz izne ayrildim yeni geri donmustum ise gecen hafta hamileligi bilmeden covid asisi oldum bi taraftanda ndan korkuyorum bebege bir zarari olmusmudur diye kafam karisik aklim bulanik cvp veren herkese tsk ederim
Dilekcnkn Elif2912 Öncelikle hayırlı olsun canım dediğin gibi allah ol der ve olur kordonlarını bağlatıp gebe kalan bile gördüm ben 🤷♀️Benim de iki oğlum var ve malum erkek çocuklar biraz yaramaz olurlar biri 7 biri 5 yaşında yine hamileyim erkek bebeğe ama rabbim bir şekilde sabrını veriyor inan ki geçmiyor dersin geçiyor günler bir bakıyorsun kocaman olmuşlar sen sıkma canını sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyütürsün inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 🤲🏻
Sureyya_beren Elif2912 büyük kızım 6 küçük kızım iki buçuk yaşında şuan 20. Haftadayım 😊 plansız, süpriz bir bebek. Okuyunca kendimi gördüm, yalnız değilsiniz belki bilmek iyi gelir 😅yaramazlık konusu da yalnızlık konusu da aynı şekilde ayrıca, yetişemiyorum
gulin-35 Elif2912 ıkı uc sene daha zorluk cekersın ama sonrası cok guzel olur emınım kı ne guzel hepsı buyumus olcak yukun hafıflıcek buyuduler dıye uzulceksın bu seferde yaramaz olsunlar bı sure gezme tozmaya ara vermekle olmez ınsan yeterkı ıyı saglıklı mutlu olsunlar ☺️allh verdıyse vardır bı hıkmetı ıstemeden gelen sey nımettır
Elif2912 derya46 evet zehir gibi bugun bana anne karninda bebek var oturmana dikkat et diyor 6 yasindaki inanamadim bi yondende cok mutlu etti beni
Elif2912 Dilekcnkn amin insallah soku atlatayim insallah biraz kafami toplarim asi olmus olmamda korkuttu beni umarim bi zarari kalmaz ikinci doz bu durumda kaldi rabbim yardimcimiz olsun destegin icin tsk ederim saglikli dogumlar
Elif2912 Dilekcnkn ay insallah rabbim kolayligini versin aniden olunca kabullenemedim sanirim hep unutuyorum bugun kizim uyardi anne karninda bebegin var yavas otur dedi bana inanamadim nerden bildinde akil ettinde soyledin 6 yasinda daha bu sene okulada baslayacak bir taraftan onu düşünüyorum bir taraftan ufaklik 2.5 yasinda bana cok duskun kotu etkilenirmi kafam hep bunlarla dolu kucuk kizimin dogumunda buyuk kizim cok etkilendi cok sessizlesti icine kapandi gozumun icine icine bakti bi sure ama cok şükür hep sevdim alisti kardesine cancigerler suan hic kiskanclik vs yapmadi ilgi sevgi bekledi elimden geleni yaptim acildi cocugum umarim ucuncu bebek cocuklari etkilemez hersey iyi ve guzel olur hayirlisi hepimiz icin rabbim bir melek daha nasip etti bana cok sansliyim hediye gibi hissettim hepimize insallah hayirli saglikli evlarlar nasip etsin cok tsk ederim
Elif2912 Sureyya_beren yaa kiyamam allah yardimcimiz olsun bu surecte karonbole buyuyecek birsey anlamicaz muhtemelen bi taraftan virus belasi bi taraftan ev cocuklar cek cevir is guc allah yardimcimiz olsun umarim uslu olurlar
derya46 Elif2912 masaallah canim Rabbim hayirli uzun ömürler versin hepsine Allahım seninde yardimcin olsun canim beraber hepsi büyür zamanla inşaallah