sedefyrs1101 Galip yanına yakışacak isim önerir misiniz aklımda bunlar var değişik fikirlere açığım 😇
devbalina sedefyrs1101 dizi geldi aklıma galip derviş 🙈 dalga geçmiyorum yanlış anlamayın o geldi birden aklıma
Cerenn1654 sedefyrs1101 ben oyunu bugra dervis olarak kullandim.bir sey sormak istiyorum.benim oglumun adida ömer akifikisini kullaniyoz siz nasil kullanmayi dusunuyonuz asil mesele bu.galip sadece kimliktemi kalicak
sedefyrs1101 devbalina Evet Kayınpederimin adı Galip :) İkna edemedim malesef Galip olacak adı bende yanına 2.isim bakıyorum
sedefyrs1101 Cerenn1654 Walla eşimin gönlü olsun diye kabul ettim ama yanına yakışacak isim bulabilirsem ikisini de kullanırım tabiki
devbalina sedefyrs1101 mecbur diyosun o zaman ali galip gördüm üstte o da fena değil gibi mert galip deniz galip aras galip Bilemedim aklıma da bişey gelmedi vallahi
Zeynep424242 sedefyrs1101 o zaman ali galip net bir isabet olur marka ismi gibi.ali galip beyler burdami acaba
Teacherella1 sedefyrs1101 önceleri oğlum olursa adını galip efe koyarım diye düşünüyordum tabi suan eşimle ortak fikrimiz başka ama galip efe den yana fikir belirteyim ☺️
mavi_kelebek467 sedefyrs1101 Galip Efe adında bir arkadaşım vardı, daha güzel geliyor kulağa sanki. 🤗🌼