minikkuzununannesi12 Feyme uygulamaya göre 26 ekim daha doktor bişey söylemedi muhtemelen doğum yaklaşınca tahminde bulunur
Nry0682 Meltemiviyo evet nezaman gelmek isterlerse gelsinler.1 hafta oynayabilir demisti drum.Gerci benim sezeryan olacagı icin daha erken olucak.yüksek Tansiyon meselesinden
Alizel Herkese sağlıklı bir doğum diliyorum. 18/6 günlüğüz kızımızı 🧿💓🧿 inş hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım.
Fatma272727 Olmazoylesey ben bu hafta hissediyorum 16 haftalik senin ilk gebelikse normaldir ilk gebelikte bende gec hissettim
Caltintas snevacimm sezaryen olacak benimki o yüzden öyle yani kesin sezaryen olacağı için şimdiden o tarihi verdi doktorum
minikkuzununannesi12 Busra_kr ben en son 13 haftalıkken gittim doktora tahminde bumunmadı.bidahaki randevum 18 i nasipse.inşallah öğreniriz:))
Mine007 Emine_clk01 Emine_clk01 ne güzel sabahları böle karnım gurulduyor gibi oluyor bazen içimde bişi kayıyor gibi oluyor galiba bebiş ama tam onun hareketi diyemiyorum biran önce daha cok hissederim
BsraAktr Biz de 16+2 olduk, uygulamaya göre tahmini doğum tarihi 25 ekim bakalım hayırlısı😍 kızımız oluyor “MİRA”🌺