Olmazoylesey Aycadindas 22. Haftada hissettim. Bu biraz erken hareketlendi kız erkek olması ile ilgisi var mı bilemiyorum tabi. Siz hissediyormusınuz ? Ne kadar oldu siziin
Aycadindas Olmazoylesey 15+2 hafif bi kıpraşma var gibi sanki ama sürekli hissetmiyorum nadiren denk geliyorum ☺️ 2. Gebelikte çabuk hissediliyormuş ama öyle diyorlar
Fatma272727 Olmazoylesey ben bu hafta hissediyorum 16 haftalik senin ilk gebelikse normaldir ilk gebelikte bende gec hissettim
perilice123 Kadriyebydrr 12.haftada fetal dna testi ile öğrendik. 12+1de kontrolde de ultrasonda gösterdi beyefendi sağolsun😂
perilice123 Caltintas benim de 16+2 ama 25 ekim diyorlar hem uygulama hem doktor sizin neden farklı acaba?
Olmazoylesey Aycadindas o kadar erken hissedilmez diyorlar ama ben de ilk öyle hissediyordum. Şimdi de tam hareketli. Aslında ilk hamilelikte insan acemi oluyor anlam veremiyor. Bence o yüzden ikincide erken hissedilir diyorlar. Çünkü artık hareketi anlamlandırabiliyorsun. Hayırlısı ile gelsin bebişiniz inşaallah 🌸
perilice123 Aycadindas o his bana da oluyor arada ama o kadar erken hissedilmez ilk hamilelikte dediler. O yüzden anlam veremedim bebek mi bağırsak mı diye. Gerçi karın kası güçlü olduğu için öyle oluyor dediler ama benim kas oranım aşırı düşük karnımda neredeyse hiç kas yokmuş ondan mı acaba diye de düşünüyorum😂
perilice123 Derya0107 ben hamile kalınca ama haberim yokken rüyamda erkek bebek doğurduğumu görmüştüm. Sonra çin takvimi de erkek çıktı nitekim bebiş de erkek😂
perilice123 Fatma272727 allah rahmet eylesin. Güzel kızınıza ve minik bebeğinize allah uzun mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah🙏🏻
perilice123 Ikoozer benim geçti biyük ölçüde ama bazı gıda maddelerinden tiksinmem devam ediyor asla yiyemiyorum.
mislinaninannesi Nergis0 Bnde 15+3 oldum cinsiyeti için gitmedim daha hastaneye ama erkek hisediyorum ve istiyorum. erkek olursa muhammed emin olucak adı inşallah. Eşimde kız hissediyor nisanurum nisanurum diyor bakalım hayırlısı insallah ☺☺☺😀😀
perilice123 Aycadindas yok biz cinsiyet için yaptırmadık zaten ikili testlerde oran veriyor net bir sonuç olsun diye yaptırdık genetik hastalıklar için.
a_burcu_bur 16+4 oldum ben de erkek 🥰 sezaryen düşünüyorum, doktorla da konuşmadım hiç. Muhtemelen 10-15 Ekim gibi olur 🤷🏻♀️🤲🏻
Nry0682 Meltemiviyo evet nezaman gelmek isterlerse gelsinler.1 hafta oynayabilir demisti drum.Gerci benim sezeryan olacagı icin daha erken olucak.yüksek Tansiyon meselesinden