Ceylan7478 31+1 hamileyim ve bebeğim 1500 Gr 40 cm olmuş doktor bebeğin 1 hafta küçük geriden geliyor dedi. Benimle aynı durumu yaşayan var mı ? Doğuma kadar 3 kg olur mu bebeğim ? Lütfen yardımcı olursanız
Minesimsek12 Ceylan7478 cnmm bol bol ye kilo alıcaksın die yememezlik etme ben hiç biseyi ayirmadim cips bile yiyorum ye hiç bsy olmuyo çocuk kilo alsın korkma haftada bir 100gr alan oliyo 300gr alan oliyo bu dönemlerde hızlı almaya basliyolar
Ceylan7478 Senakezan haftasını yakaladimi bunları yiyince . Aksi gibi gebelik şekerim var herşey yasak 😔😔
Ceylan7478 Orticci büyük ihtimalle sezeryan doğum olacam ve bebeğimin en az 3 kg olmasını istiyorum 🥺 38e kadar 3 olur muki
Dua35 Ceylan7478 merhaba benim kızımda bir hafta geriden geliyor doktorum 3 haftayı geçmedikte geriden gelmesi problem olmaz, protein ağırlıklı beslenebilirsin dedi sağlıcakla kavuşalım inşaALLAH
Minigimm0611 Ceylan7478 doktorunuz normal demedimi size bizde 29haftalıgız bizimde 1hafta geriden geliyor ama bu 2-3ü gecmedigi sürece sıkıntı olmuyor dedi her bebek aynı degil 2haftaya kadar normal dedi anne babanın genleri etkiliymiş ben minyonum mesela bebekte size benzicek galiba minyon 1hafta geriden geliyor demişti
Ayyysssee Ceylan7478 üzülme canım belki genetik tr küçüklük eşin veya sen milyon tiplıysen bebekte çekmiş olabilir Allah’ın izniyle birşey olmaz
Yagmur515253 Ceylan7478 doktorum 10 gün geride olduğunu söylemişti coraspirin ve balık yağı kullanmamı söyledi şuan normale dönmüş gelişimi