Eminos123 ikibebek nerde indirim varsa ordan aldim yeri geldi hepsi burada yeri geldi baska bebek marketleri cok almayin hizli büyüyorlar buyudukce indirim denk geldikce alirsiniz
Dilekcnkn ikibebek Ben genel olarak Lcw’dan yapıyorum ama uygun olarak civil var biliyorum kıyafette breeze vardı bir ara ama şimdi ne kadar olmuş bilmiyorum
Masalannesii ikibebek ben internetten sipariş verdim 2 gün önce bu aralar biraz açıdan sıkışığız herşey çok pahalı araştıra araştıra buldum bir site güzel ve kullanışlı instagramda akasyagiyim diye bir site var hem çok uygun hem kaliteli ben ordan yaptım kıyafet alışverişimi bebek için 🌸
milena11 ikibebek ben çoğu şeyi dolaptan aldım vallahi okadar güzel çıktı ki aldığım şeylerde şansıma tavaiye ediyorum kesinlikle zaten bebekler çabuk büyüyor alınan şeyler çok giydirilmiyor
Aylayslky Arastirmaktan yorulmustum bi ara hangi site uygun hangi mağaza ucuz yavaş yavaş aldım bide arkadaşlarım Ablamgilden de aldım denildiği gibi çok çabuk büyüyorlar çok bisey almaya da gerek yok hediye filan da çok gelir dediler