Kubra-mucize26 Arkadaşlar kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz birde alttan mi bakılıyor göbekten mi
Yasminys Kubra-mucize26 6+4 de duyduk çok şükür 🤲 göbekten bakildi. Alttan baktirmak cokta önerilmiyo benm bildiğim görümcem sağliķçi alttan baktirma dedi ban ama .
thepurple Kubra-mucize26 7. Haftada duyduk biz. Bebekten bebeğe değişiyor. Muayene şekli de yine aynı şekilde bebeğe bağlı görmezlerse alttan bakıyorlar
Mom0891 Kubra-mucize26 7+2 de hem bebişi gördüm hem kalp atısını duydum❤️ İdrara çok sıkısık değildim alttan muayene oldum net duyuldu kalp atışı 🧿
Kubra-mucize26 Yasminys Yasminys maşallah canim ben de gittiğimde göbekten baktı 5 haftalikti 10 gün sonra kalp.atisi için gel dedi umarım duyarim
angel123 Yasminys pek tavsiye edilmiyo ama bakılırsada kalp atışı dinlenmemeli kalp atışı izlenmeli sadece
Mom0891 Yasminys Alttan baktırmanın yani transvajinal muayenenin hiçbir sakıncası yok, prob zaten vajina ucunda duruyor genişletme , erken doğum gibi yan etkileri yok
poyrazinannesi3547 Yasminys ben 5 haftalıkken hp alltan baktı doktor dedim iyi degl diyolar km diyo demişti 2 düşük yaptm o yüzden mi bilmiyorum ama gerçekten bnde önermem altan baklmayı şuan hamileyim 5 haftalık ama 7 haftalık olana kadar gitmek istemiyorum kontrole
Kubra-mucize26 thepurple anladım teşekkür ederim canım:) rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Yasminys Kubra-mucize26 saol canım . Duyarsin inşallah canim 😍 duymazsanda hemen panik yapma daha gec duyanda oluyor.
Mom0891 angel123 ben alttan duydum ilk kalp atısını, 1 yıl kadın doğumda çalıstım hiçbir sakıncasını görmedim .
Mom0891 poyrazinannesi3547 ben 11 haftadayım 3 kere alttan muayene oldum şuan bebeğim gayet sağlıklı kanama durumu ile de karşılaşmadım🙏🏽 Çok geçmiş olsun
Yasminys poyrazinannesi3547 tebrik ederim canım .ya bana görümcem baktirma demisti o yuzden baktirmadim da. Kontrole gitsende bekle yani 1 hafta daha yeter ki sağlikli olsun bir hafta geç olsun . Sende duyarsn minik kalbin sesini insallah
Mom0891 @angel123 Şuan bebeğim büyüdü zaten üstten her durumda gözüküyor artık😊Ama dediğim gibi transvajinal muayenede bilinçli bir birey olarak kesinlikle sakınca görmüyorum ❤️❤️