_sena_ Hem uygun hemde kullanışlı olsun istiyorum ama travel rahat olur mu bilmiyorum Kızlar üç secenek arasında kaldım yardım istiyorum 🙈 1- joie muze travel sistem 2-Sunny baby travel sistem 3-Baby plus canyon travel sistem Sizce hangisi
Hafissee _sena_ sunny aldık canyon cok dandirin kumaşı vs hiç güzel değil ve cok kaba sunny daha kaliteliydi detaylı inceledim magazada
ElifLeyla _sena_ ben joie muze travel sistem almıştım kızıma memnun kaldık hafif kullanışlı puseti de var onu çıkardıktan sonra kızım iki yaşında devamlı biniyor baston tipine de benziyor çocukların ayaklarını koyacakları yer rahat yani hafif pratik bir araba şimdi aynı arabayı oğluşum kullanacak inşallah 😍
asyabetul _sena_ diğerlerini bilmiyorum ama baby plus canyona ben mağazada baktım .. çok büyük tekerlekleri falan çok hantal geldi bana..
Hafissee [silindi] magazada detaylı inceledik canm kapanınca da yer kaplıyo kamyon gibi tekerlegi falan canyon markasının
Hafissee [silindi] cok daha güzel kırmızı olanı aldık biz kapanınca yer kaplamıyo tekeerlekleri cıkabiliyo çift yönlü kumaşı cok güzel iç pedleri tatmin edici
[silindi] Hafissee ay biraz fazla soru sordum ama 😅 ana govdesi cikip yerine puset tek koyulabiliyor mi bazilari üstüne konuyor da