Elf4 Kızlar hamile olup da saç boyayan var mı ben 31 haftalığım çok beyazım var doğumdan önce boyamak istiyorum dr boyayabilirsin bitkisel boyayla dedi bana öneride bulunurmusunuz ?
2bebekannesi___ Elf4 canm ben hamile olduğumu bilmeden boyatmıştım hemde açtırmıştım üzerine boya falan bu hafta kendim yine boyadım evde beyazlara dayanamıyorum🤦🏻♀️ Bi sıkıntı olmadı çok şükür 17 haftalığım bu arada
tatlican28 Elf4 canım ben de diplere sürmeden bitkisel boyayla boyadım ama güya bitkisel beni kokusu çok rahatsız etti açıkçası hamile olduğum için mi bilemedim çok zorlandım balkonda falan boyat birine sen boyama banyoda yada kapalı alanda . Birde benimki ikinci yıkamaya aktı gitti tutmadı hiç anlamadım watsons tan almıştım bitkisel boyaydı boşuna cereme çektim yani 🤷♀️
bambam_betty Yalan değil ben boyadım ara ara. Dip boya şeklinde. Yapın diye demiyorum tabi. Ama ozguvenim yeterince yerle bir, bir de beyaz saçlar eklenince iyice depresif oluyorum.
Zeynep0886 Banada doktorum 20. Haftadan sonra boyatabilirsin dedi bir haftam kaldı bende düşünüyorum boyatmayı çok beyaz çıktı saçımda dib boyatmadan tabi