bebisini-bekliyor Escyln iyiymiş ozaman genelde o fiyatlar cunku Anadolu da felan da. Umarım artmaz bizlerin zamanına kadar. Teşekkürler hayırlı doğumlar insallah 😌
Nazli_ayar Merw Doğum hastanesinide çok övüyorlar 🙄 ama sonuçta devlet hastanesi güvenip gidemem. Ücretsiz hizmet hakkımız var ama hizmet göremiyoruz, aldıkları paranin hakkini veremiyolar maalesef.
iremlij milena11 Hayır şu anlık klinikler var ama üst katında odaların inşaatı yapılıyor. Yoğun bakımı yapacaklar mı bilemiyorum ama.
1hmsranne Merve1455 evet başkalarından da duydum bende nasipse geldiğimde ona randevu almayı düşünüyorum. Doğumda refakatçi nasıl oluyo fakültede şuan biliyo musunuz acaba
1hmsranne Merve1455 birde fakültede hocalar özel muayene ya. Doğum için ücret ödeniyor mu? BEn şuan uzaktayım gidip görüşemiyorum o yuzden öğrenmeye çalışıyorum 🤗🙈
Sermec27 Escyln bilmiyorum ama ben sezeryan olcam dogum fiyatı 4000 diye biliyorum ama refakatci hakkında daha bilgi almadım
milena11 iremlij bende atasama çok yakın oturuyorum ama yenidoğanı olan bir yer tercih edin bence her ihtimale karşı
iremlij milena11 Haklısınız ilk gebeliğim o kadar hiçbirşey bilmiyorum ki 😊 Şu anda doğumlar için diğer Atasam’a gidiyormuş. Benim doğumuma bitecek sanırım. İnşallah herşeyi olur da sıkıntı olmaz. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
milena11 iremlij ah benim de ilk gebeliğim valla çok tecrübesiziz😅 ben hemşireyim bende omun tecrübesi var hastaneden çıkana kadar herşey iyi güzel olırda sonrası allah kerim😅🙈
Beril55 Nazli_ayar yaa bende samsunluyum ama malesef çok uzaktayım Şırnak’tayiz ama doğumu Samsun’da yapicam medicana da Bülent sürücüyü düşünüyorum