Ozge2611 İyi geceler hanımlar 21haftalık olduk sukur. Ama hala süt faln gelmiyor. İlk dogumumda da sıvıda gelmedi sutum de gelmedi mama kullandık. Acaba yine mi gelmiyecek dogum oldgnda. Suanda bi belirti yok o sıvıyla alakalı olabilir mi
depsizoo Ozge2611 yok canım herkesde gelcek diye birşey yok doğumdan 1 ay öncede gelebilir doğumdan sonrada gelebilir
ysmn_kck17 Ozge2611 Benim 31 haftalık hala yok canım merak etme . Bende geçen post açtım kimisinin doğumdan sonra geliyormuş .
Kbracoskun Ozge2611 benim doğumdan sonra gelmişti kuzum 🙄 doğumdan önce hiç sıvı gelmemişti bebek emmeye başlayınca sütüm geldi
Gulsumm32 ysmn_kck17 benimde 32 haftalık bendede yok ta afedersin göğsümün ucunda sarı bisey gelirmis ne olduğunu bilmiym da sıvı gelmedi yani daha
ysmn_kck17 Gulsumm32 benmde öyle duştan sonra hemen nokta kadar geliyor orda kuruyor bakıyorum sarı . Akicak kadar gelmiyor hemen çok azcik .
Ozge2611 Kbracoskun İnş gelir süt. Herkesin hamilelikte geliyor bi benim yok heralde. Yaşayıp görücem artık 🙂
Selin48 ysmn_kck17 bende de öyle oluyor ama sıkınca sarımsı su gibi bir sıvı geliyor ama süt mü bilmiyorum süt gibi bembeyaz değil
Deletedmom23234 Selin48 Kolostrum (ilk ağız sütü) kesinlikle sıkmayın. Bebek için çokk faydalı sarılık olmamasına birebir.
Ozge2611 Lalihhhh Lalihhhh demekkı sutun gelmesi ona baglı degıl. İnşallah sütümüz gelir her anne emzirebilsin inşallah