milena11 11isimsix anadolu erdem bey mükemmel bir doktor tek geçerim. Ama maddi olarak karşılayabilsem kesinlikle medicana bülent sürücü😍
milena11 11isimsix bülent sürücü yü bilemiyorum şuan ama muayne ücretleri ameliyat yada normal doğum masrafı medicana da çok yüksek. Anadoluda ben yaşam kartı aldım 1500 tl peşin verdim muayneler 15 tl tahliller ücretsiz doğum 3500 e düşüyor
milena11 11isimsix doktorum çok iyi birde yani aşırı ilgili mesajlarına hemen cevap verir. Herşeyi anlatır falan çok memnunum
Merveee34 11isimsix ücreti hakkında bilgim yok canım . Ben diğer hamileliğimde Bikaç kez kendisine muayene oldum anadoludayken müthiş doktor bence .İstanbul’da olsaydı kesinlikle doktorum kendisi olurdu . Kız kardeşim 2 sezeryan doğum yaptı eli de çok hafif
ceydaelcik Büyük anadoluda doğum ücretleri ne kadar bilginiz var mı acaba? Bir de öğretmen indirimi gibi bir şey uygulanıyor mu?
Ozge5500 ceydaelcik indiriminz varsa biyere bagliydan, uygulanior doğumu sordum sezeryan 4 bin küsur dedi
milena11 11isimsix hastaneye gidiyorsunuz orda yönlendiriyorlar sözleşme gibi birşey yapıyorsunuz doğuma kadar faydalanıyorsunuz herşeyden. Valla 15 tl olunca muayne ayda 1 den sık gidiyorum bebeği görmeye😁