Miniklerinogretmeni Mrb kızlar 8 haftalığız ve ara ara kasık ağrım oluyor ama baya böyle haftaya doktora gidicem de sizlerde de böyle oluyor mu henüz atmadım ama mide bulantım çok ve halsizim
Ayseyavuz Miniklerinogretmeni Bende 8 haftalgim kasiklarimda agriyo bı haftadr vitamin kullanıyorum bulantılarım başladı acaba vitamindenmi
Pinaralper Miniklerinogretmeni çok normal rahmınız buyuyor benımde o haftalarda cok oldu doktorum normal demıstı
birtriptanesi Miniklerinogretmeni yerleşme ağrıları onlar. rahim büyümesi ayrıca o da kasılma yapar. korkmayın
3uncuyeAnneOluyorum Miniklerinogretmeni akıntı, leke, kan, yada ikibüklüm eden ağrı olmadıktan sonra korkmayın, rahim büyüyor onun ağrısı oluyor. Ama siz yinede danışın doktorunuza
Miniklerinogretmeni Ayseyavuz ay hiç bilmiyorum ki ilk gebeliğim bi de ben sadece folik asit kullanıyorum
Aycan211 Miniklerinogretmeni ilk dört ay sadece folik asit kullnılır sonra balıkyağı +d vitamini içeren takviye vitaminler verilir
boncukbiranne Bende 8+3m benim de kasık ağrım oluyor bazen doktora sordum normal dedi korkulacak birşey yok dedi
MineLule Miniklerinogretmeni Benimde çok ağrım vardı doktorum normal dedi ve vitamin verdi sonra başka bir doktora gittim ve idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı.