mucizebebek03 Cicekkiz1 20 gün önce gittim erkeğe benziyor dedi yüzde hesabı yaptı allah kısmet ederse bayramdan sonra gidecem inşALLAH tam belli olur 😘senin belli oldu mu canim
Cicekkiz1 mucizebebek03 inşallah Rabbim gönlünüze göre versin. Benim de 2 li testte net bi şekilde erkek dediler. 17 sinde randevum var bakalım netleşirse eğer bekliyorum 😀
Semarasemra mucizebebek03 Kuzuum nasılsın , ben bugun doktora gitim cinsiyetimiz degişmedi çok şukur yine erkek dedi 💙 173 gram oldugunu soyledi 🤦🏻♀️😁 yine bir hafta onden gidiyor sıpa 17 haftalık olmuşuk , sende herşey yolunda mı . ? 🥰❤
mucizebebek03 Cicekkiz1 sağol canım benim bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlar rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşALLAH🤲🏻❤
mucizebebek03 Semarasemra şimdilik iyiyim gülüm ohh çok sevindim senin adına durumunu bilmiyorum ama hafif hareketlerini hissettiğim için endişe etmiyorum hala öyleyim bende bakacam canım bu aralar gidecem bende 16+5iz bizde simdilik
Kayasbht Diclenur_63 hadi ya maşallah rabbim kolaylık versin inşallah hayırlı merhametli işinin ehli ebelerle doktorlarla karşılaştırsın 🌹 normal Doğum dimi
Kayasbht Diclenur_63 bende salı günü gidicem inşallah az çok belli olur herhalde Doğum şeklim 😊 senin bebeğin kaç kilo şuan canım bazen bebek iri olunca sezeryan diyorlar ya o yüzden merak ettim
Kayasbht Diclenur_63 maşallah rabbim kolaylık versin cümlemize . Altan muane kaçıncı hafta da ediyorlar ve ona göre mi Doğuma karar veriyorlar
Diclenur_63 Kayasbht ben en son 36 da gittim alttan muayene etmediler ama açlmaya baktılar sadece kasma kendini yaparlarsa alttan muayene ettiklerinde plastik makasla bakyolarmış