Pdselin Merhaba sevgili anneler ve anne adayları 😊 Malum doğum sonrası göbeklerden kurtulmak hepimizin hayali. Doğum sonrası kullanabileceğimiz korse nasıl olmalı? Tecrübeli annelerimizden yada şuan bunu kullananlardan bu konuda yardım istiyorum 😊
Morvy Pdselin bende medikalciden alacağım hatta sezaryen olanlar mutlaka medikalciden almalıymış doğum şeklide her an değişibileceği için bende oradan alacağım
WmonallissA Pdselin ben bugün kullanmaya başladım, doğumdan sonra 19. günüm, trendyoldan Ayrem marka korse aldım, çok memnun kaldım, baya işe yarayacak gibi
Pdselin Krizantem_ medikal korselerden herhangi biri mi yoksa özellikle tercih edilmesi gereken biri var mı acaba? Araştırma yaparken ona göre bakmak için soruyorum 😊
bambam_betty Ben de seyi merak ediyorum. Korse ne kadar süre takılacak? Bir de gece uyurken çıkarılıyor mu?
Kubra19871986 Yamuna lateks korse almayı düşünüyorum ben fakat yazın sıcagında nasıl takıcam bilmiyorum
Balonnnnn Kubra19871986 çok uzun süre takmıyorsunuz onu alışana kadar günde 3 saat sonra da en fazla 5 saat takılıyor. Ben ilk hamileliğimde onu kullandım şimdi ikincide de onu kullanacağım
Pdselin Kubra19871986 bende kullanımına dair çok meraktayım. Korselerin fazla kullanılması oradaki kasları hareketsiz bırakıyor. Buda kas gelişimi açısından tavsiye edilmiyor normalde ama bu süreçte nasıl onu bilemiyorum
3uncuyeAnneOluyorum Ne zaman takmaya başlamak gerekiyor acaba ? Benim 3üncü doğumum ilk ikisinde kullanmadım ama bu sefer istiyorum, ister istemez sarkma olur diye düşünüyorum… birde yazın olacak doğumum, varmi çok sıcak tutmayan modeller ?