Skrnslmn Doktorlar genelde ilaç vermiyor. Daha başlangıç gibi duruyor. Var mı önerisi olan? Boğaz yanması, içten kulak acısı ve kaşıntısı, öksürük vs için 😔 neler yapabilirim?
DidemDuman Skrnslmn aynı durumdayım 12 haftalığım limon bal 1 bardak ıhlamur onun dışında bi şey yapamıyorum
Alinmavi Skrnslmn zencefil bal limon ihlamur. Kuvvetli beslen et agirlikli. Corbalarina bol sarimsak koy taze taze dogal antibiyotik. Tavuk suyu tarhana kelle paca corbasi falan ic.
Annee6 Zencefil bal uyumadan once karistirip yiyebilirsin. Doktorda sadece pastil vermisti bna. Hamileyken gercekten zor geciyor hastalik. Cok gecmis olsun 🙏🏻
EliFurkan Gece yatmadan 1 fincan sicak suya 2 yemek kasigi bal, 2 kasik sirke, 2 kasik limon suyu, biraz tarcin ekleyip icip yatin, sabaha kadar toparlar. Ama burun tikanikligi varsa acilmaz benim 1 hafta oldu hala burnumdan nefes alamiyorum 😥
MerveAkbs Ben de yeni atlattım bir bardak suya limon sıkıp içebilirsin, ballı limonlu nane limon kaynatıp içebilirsin. Bol bol c vitamini almayı ihmal etme. 😊
Aysglslymn Bal limon ıhlamur bol c vitamini ve en önemlisi bence yatıp terlemeniz ben çalıştığım için çok zorlandım izin alıp bigün akşama kadar yattım evde terle attım açıkçası 👍🏻