Cangulsen Bebeğinin cinsiyeti belli olan veya doğum yapmış bayanlar. Karın sivri olursa erkek, yaygın olursa kız söylemi doğru mudur??
depsizoo Cangulsen bu senekilerin çoğu tam tersi erkeklerde yaygın kızların ki sivri oluyo çoğunluk inanma ona
-ilk-gebelik Cangulsen benim erkek canım sivri değil arkadasım yeni doğurdu sivriydi kızı oldu . Tutmuyoe yani
Hazanil Cangulsen bugün ablamın kaynanası gördü kesin oğlan seninki diyor 37 hafta olmuş boş yapıyor 🤣 herkes bir şey sallıyor boşversene zaten ilk zamanlar bebeğin bir yer kapladığı yok yorumladıkları şey gaz şişkinliği 🤣
Elanurakgun Cangulsen annemin karnı sivriydi herkes erkek dedi ama baldan tatlı kız kardeşim oldu şuan 7 yaşında🥰
2368 Daha ilk aydan kalçam yayıldı yanlara ve yaygın bi karnım var kızım olucak inşallah sen karar ver 😅😅🤣
sabirsizannecik Cangulsen canım benim sivri erkek arkdsma hamile onunda erkek ama enine yaygın yani çokta gerçek olduğunu sanmiyorum
Emelingoo Cangulsen tamamen genetik vücut yapısı. Annenin ve ananenin hamileyken ki görüntülerine bak. Kız olsun erkek olsun aynısı olucaksın :)
momsboys Cangulsen beni kim görse anlıyor erkek oldugunu karnıma top koymus gibi tek büyüyen yer karnım baska yerimden kilo almadım
Diilruba Cangulsen Bence yanlış tamamen yapı meselesi 2.gebelipim ikisinde de karnım sivriydi ilk oğlan bu kız 😄