3uncuyeAnneOluyorum Beren1ekim oğlumda kızımda 38+4 te geldi, epidural normal doğum, bakalım bu sefer erken mi gelir vaktini mi bekler yoksa geçirir mi bekleyip göreceğiz 😅
miniklerinannesi57 Beren1ekim 2900 doğdu preklemsi yani tansiyon yüksekliği oldu bi anda o yüzden çok şükür iyi gelişmiş bebekti sıkıntı yaşamadık şimdi 1bucuk yaşında ♡
SutlacimiYedimmiBen Beren1ekim ilkini 35te normal dogum yaptim kismetse buda normal ama daha gelesi yok 39. Haftayi yariladik
Lalihhhh Zeynep0332 Bende şuan 37+2 yim iki gündür geçmeyen bel ve kasık ağrım var hareketlerimi.kisitlaycak şekilde bu doğum belirtisi olabilir mi? İlk bebek tecrübesizlik var 😟
Zeynep0332 Lalihhhh düzenli olması gerekiyor cnm..artık kasılmalar agrılar olucak..rahim kendini doguma hazırlıyor..suyun gelirse tehlikeli..yoksa dinlenince geçiyor ve düzenli değilse korkma..
Lalihhhh Zeynep0332 Sancı çıkmadı birşey demedi 17 Mayıs’ta gel dedi bu süre zarfında Su ya da kan gelirse acile gel.dedi ,doğum hakkında konuşmadı
Bsmlh Beren1ekim bebegım 26 H berı sıkıntılıydı 37+0 alırken sorun olursa heyecanlanırım vs vs sıkıntı olmasın diye genel sectık doktorumla
Zeynep0332 Lalihhhh benimki de suyun gelirse hemen gel..sancını biraz evde çekersin dedi..20side benim kontrol bklm