Fadimeeeee Mhb kızlar bugün doktor bana çatlama iğnesi verdi çatlama iğnesi ile gebe kalaniniz var mi birde ilk denemede hamile mi kaldınız
Merveee34 Fadimeeeee benim kardeşim 2 sefer yaptırdı ama tutmadı 😞 baska bir arkadaşım ilk seferde tuttu
Lelisca Fadimeeeee bende bu ay çatlatma iğnesi vuruldum doktorum kendisi çift doz vurcaz dedi. Bugün 9. Gün nefsime yenildim test yaptım pozitif gördüm ama iğne yapabiliyormuş o yüzden 16 mayısta kanda gebelik testi yapcam hayırlısı ile hepimiz güzel haber alırız inşallah 🤲🏻❤️
oznrgkdnz_ Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 14 gün geçmeden sakın test yapma beni uyaran olmamıstı pozitifi gördüm ama iğne etkisinden pozitif çıkıyormuş en az 14 gün bekle test yapmak için
oznrgkdnz_ oznrgkdnz_ o ay ve sonraki ay olmayınca bidaha doktora gitmedim zamana bırakmak istedim çok şükür kendiliğinden hamile kaldım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
kayaebru9088 Ben ilk ay kaldım iğnenin 13. Günü kanda çıktı sonrada düzenli artış oldu 20haftalik olduk. Bile doktorum kanda baktı bana ben kendim test yapmadim