T-aksoy Mymother migrene iyi geliyor mu tam bilmiyorum ama baş ağrısına birebir gelen doğal çözüm nane yağı veya nane taşı alın ve şakaklara uygulayın çok rahatlatıyor
lily-11 Mymother işte bana limon çok iyi geldi size de belki başka bir şey iyi gelir sırayla deneyin bence🤗🤗
Ayceycev Mentollü migren taşı var, bende işe yarıyor. Ama asıl ,kaynar suya 5-6 damla lavanta yağı damlatıyorum buharını gözümün başımın çevresine tutuyorum pamukla da bandırıp alnıma falan sürüyorum baya baya iyi geliyor ama işinize yarar mı bilmem
Su1985 Mymother ben şuan 33 haftamın içindeyim vee yaklaşık 22 haftama kadr her gün sürdüüü sonra geçiyoo rahatlayosunuz dayanmaya çalışın vallaa beni en çok buz rahatlatyoo idare ede ede geldim bu haftalaraa
Happy-41 HilalYlmz majejik i içiliyor mu gerçekten çok sevindim şuan ben bi tek parol ve minoset içebilirsini demişti doktor
HilalYlmz Happy-41 3.aydansonra içebilirsin dedi hem kadın doğum hemde nöroloji doktoru oh be dedim resmen 😊😊
gunesveguney Mymother bulan biri nolur yazsın valla öyle bir tutuyor ki Allah düşmanıma vermesin diyorum ağlaya ağlaya uyuyakalıyorum zorla saçlarımı falan çekiyorum şuan anlatırken bile tutacak diye aklım çıkıyor 🥺
Seln1515 gunesveguney eczane de Şanlı adinda mentollu bi krem satiliyor 7.5 tl gibi bi fiyat agri kesici asla icmiyorum basim agridiginda basima enseme agriyan yerime suruyorum 10 dk ya geciriyor tavsiye ederim..
EdaBr gunesveguney Ben de 3.aydan 5. Aya kadar her gün düzenli olarak baş ağrısı çektim. Şu buz aküleri var ya mavi dikdörtgen tarzda birşey, onu başıma koyup öyle uyuya kalıyordum. Yaklaşık 3 ay birlikte yaşadık. Bana iyi gelen tek şey oydu.
Happy-41 Buse-l benimde bazen gözlerimden vuruyor hatta sinizut mu oldum acaba diye düşünüyorum zonkluyor resmen bazen ensemden bazen her ikisinden migren gibi mide bulantısı eşliğinde çok kötü oluyor .
Buse-l Happy-41 benim hergun olduğu için kafama çok takılıyor göz ağrısı çekiyorum millet baş ağrısı çeker anlamadım valla
Seln1515 Mymother eczane de Şanlı adinda mentollu bi krem satiliyor 7.5 tl gibi bi fiyat agri kesici asla icmiyorum basim agridiginda basima enseme agriyan yerime suruyorum 10 dk ya geciriyor tavsiye ederim..