Emineeakn TugcEsila Bende 5.haftadan beri kullanıyorum 22 haftadayız şimdi. Doğuma kadar kullanacağımı söyledi doktorum. İlk hamileliğimde 22 haftalıkken erken doğum yapmıştım rahim ağzı yetersizliği yüzünden. Bu sebepten kullanıyorum
TugcEsila BurcuIlkeDemiray 32+6 haftamdayim bende canim dün kontrolum vardı ilk kez nst ye girdim. Sancılarım cıktı biraz bunu yazdı doktorumda vajinal yoldan dedi ama sen nasil kullanıyosun ?
fatos2404 TugcEsila başta düşük tehlikem olduğu için vermişti prolutondepot ile birlikte şimdi neden fazlalaştırdı hiç anlamadım
fatos2404 TugcEsila evet, aslında ben vajinadan almak istiyorum ama eşim fazla fazla korktuğu için izin vermiyor. Bide vajinadan alınca şişiriyo diye biliyorum
Mery2018 Emineeakn yani yanlış anlamazsanız ilk doğumunuz? Bebeğiniz sağ Salim dünyaya gelmiştir inşallah. Bende 5. Haftadan itibaren kullanıyorum da
TugcEsila Emineeakn fitil gibi degil mi canim arayip sorayım mı diyorum doktoru dün kontrlm vardı anlattı ama üstüne o kdar soru konusma olunca üstüne bebisi görünce uctu aklmdan hep 🙈🙈