Deryatemiz Uysalfeyza ben ögrenmeden önce iciyodum hatta ögrendikten sonra da içmeye devam ettim sonra zararli diye azaltmak iatedim azaltamadan biraktim cok sukur 😇
Mminikmucizemmm Uysalfeyza ben günde iki paket sigara içiyordum öğrendiğim gün hemen bırakmaya çalıştım fakat ertesi gün çıldıracaktım geçen hafta bebeği görene kadar hamile olduğumun farkında değildim sanki şu an günde 3 e indirebildim inşallah bırakacağım
E-Y Uysalfeyza hamileliğimi öğrendikten kısa süre sonra mide bulantısı ve koku hassasiyeti başladı zaten o sırada bıraktım. 6 ay oldu içmeyeli. Kokusunu duyunca bile tiksiniyorum artık.
Uysalfeyza depsizoo tiksinirsin felan diyorlar ama bana bırakmak istedikçe canımın daha çok istediğini anladım
Deryatemiz Uysalfeyza birakmayi denemek icin azaltmadim acikcasi bi anda biraktim Allaha sukur insaallah isteyen herkesde birakir
Cangulsen Uysalfeyza canım bende sigara içiyordum normalde. Hamile olduğumu öğrendikten sonra içtim bir kaç gün. Sonra tiksindim kokusundan falan. İçmiyorum artık. Canım da istemiyor açıkçası. 8+3 deyim. 3 4 haftadır içmiyorum
Babyhappy58 Kalp atışını duyduktan sonra istemsiz bi şekilde yakmıycam dedim kalp sesini duyana kadar hepsini içime çekmeden içiyodum ama doğuma giderjen içicem 😢😢😢😒😒😒 canım çok çekiyo bide doğurur doğurmaz içicem
Uysalfeyza Babyhappy58 vala bi doğsunlarda onun kokusunu çekince içermiyim bilmiyorum dışardan da baskı yapılar şuan bana sıgara içersen bebek hareketsiz olur diye korkutuyorlar inşallah bırakabilirim bende çok azalttım iki duman çekip atıyorum ama sonuç olarak içiyorum
Uysalfeyza Mminikmucizemmm inşallah canım ya bende öyleyim şuan haftaya kalp atışını dinlemeye gidicem inşallah dinledikten sonra bırakırım
Mminikmucizemmm Uysalfeyza eğer eşiniz sigara içiyorsa ben bazen o içerken iki nefes alıp nefsimi köreltiyorum zaten iki gündür bulantı ve koku hassasiyeti başladı bugün ilk defa canım sigara içmek istemedi çok uzun bir süre
Uysalfeyza Cangulsen inşallah bende öyle tiksinirim benimde bugün mide bulantım başladı yemek kokusu alınca
sumeyraballl Uysalfeyza öğrendiğim gibi bıraktım canım da istemedi zorluk çekmedim kafam dan direk sildim sdce bebeğimn sağlığnı düşünyrm