KubraAydin Zehrasrkmn ay canım benim benim içinde okur musun adım Kübra , ilk hamileliğimde kürtaj oldum şuan çok istiyorum inşallah allah kabul eder ❤️
durumomsss Zehrasrkmn Allah razı olsun çok teşekkür ederim ben de senin hatırlatman sayesinde Meryem suresini açtım okudum rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
11mrv11 Zehrasrkmn benim adıma da okur musun? 🥰 ismim Merve. Ne güzel düşünceli birisin maşaallah Allah kalbine göre versin 🤲🏻
Bfduam EmineYavuzhan1 canım benim Allah razı olsun, Rabb’im kalplerdekini bilendir, öğretmen abla dense yeterli. Düşüncen, hassasiyetin için teşekkür ediyorum.
EmineYavuzhan1 Bfduam Rica ederim canım benim sürekli aklımdasın inşallah bu ay olur da birlikte doğuma gün sayarız 😍😍
Bfduam EmineYavuzhan1 ayy canım benim ya çok sağ ol :) güzel kalbin/ yüreğin için. Amin inş dualar kabul olur, ince/ naif ruhun için tekrar teşekkür ediyorum:) çok memnun oldum.
EmineYavuzhan1 Bfduam Ne demek bitanem, Rabbim evlat isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun . Devamlı duam bu canım 😘 Bu arada bayramın da mübarek olsun canım 💓