Rojin1993 Zehrasrkmn seyhan adına okurmusunuz çok sevaba girersiniz 🙏 çok düşük yaptı bir kayıp ve hala düşükle sonuçlanan gebelikleri devam ediyor okursan çok sevinirim 🙏🙏 Allah razı olsun ❤️
3elti12 Zehrasrkmn 10 gün sonra tüp bebek yapicam canım Dilek yaşar. Rabbim kabul etsin inşallah Allah razı olsun
Burcutran Zehrasrkmn Ismim burcu 3 kaybim var. Şuan çok yeni hamileyim ama yinede benim için de okur musun 😌🤲 bu sefer de kaybetmemek adına okursan çok sevinirim. ALLAH razı olsun şimdiden 🥰
Ege___Han Şerife adına da okurmusun cnm yengem daha yeni kaybettiler bebişlerini kalp atışı duyulmadı Allah razı olsun şimdiden
Ervan Zehrasrkmn Aleyna için okursan sevinirim rabbim kabul etsin ne muradın varsa versin insllh Rabbim senden razı olur
Zehrasrkmn Ervan Canım okudum öncelikle duan için Allah senden de razı olsun umarım en kısa sürede hayırlı bi evladın olur
ZeynepDK Zehrasrkmn Zehrasrkmn canım benim adıma da okurmusun Allah kabul etsin inşallah Zeynep Derya
SumeyyeBaltaci Zehrasrkmn Sümeyye Baltacı adına okuyabilirsen çok sevinirim canım 1 kaybim var 4 aydir deniyoruz tekrar olmadı bir türlü 😔
Zehrasrkmn SumeyyeBaltaci Canım inşallah bu defa da hamile kalırsın sağlıkla bebeğini alırsın kucağına okudum senin için
Happykariner Zehrasrkmn ismim yasemin canım okursan çok sevinirim Allah razı olsun şimdiden 🙏 ÇOk istiyorum anne olmayı
cnn34 Zehrasrkmn canım benim için ve arkadaşım için okur musun hülya ve öznur 🤲 allah razı olsjn şimdiden