Mavimmzg Elifysr kasık ağrısı kramp ve 11 haftadır ilk kez gelen bulantı 🤦🏻♀️ Endişelenmem gerekiyor mu normal mi bu ağrılar bilemiyorum 😞
citlenbigim2212 Elifysr 11+5 olacağım ALLAH’ın izniyle mide bulantısı çıkarma kilo verme mutfaktan özellikle buzdolabından tiksinmem mevcut
Aylinbarlass Elifysr 11+4 Allaha şükür cok iyiyim ama ara ara kasık ağrısı yasiyorum sizin gebelik nasıl 😍
Elifysr Mavimmzg kasık ağrısı kramp olabilir diyor doktorlar bu haftada ama sen doktoruna yine de danış istersen.miğde bulantısı için doktorum bana maden suyu önerdi biraz da olsa rahatlatıyor
Yenianneadayii 11+2 oluyorum 00:00dan sonra🤓 rahat geçiyor valla bulantılarım arada oldu duygusallığım biraz geçti sadece bazen hamileliğimi unutup ani hareketlerde bulunuyorum o zamanlar kramp giriyor 🥲🥲🥰 ay cinsiyeti ne zaman öğrenicem onun heyecanı var birde 😍
Beyzamomm 12+3 mide bulantısı halsizlik ☺️ dün cinsiyeti söyledi doktorumuz %90 ihtimal erkek dedi. haftaya kesinleşicekmiş bu kadar erken öğrenmeyi beklemiyordum ☺️🙏🏻
Elifysr Beyzamomm yaa ben de bayramdan sonra ikili teste gircem inşallah bizimde bebiş kendini gösterir 🥰😊
Elifysr citlenbigim2212 ben de kızım da 9 ay kustum hiç birşey yiyemiyordum zor bir hamilelik geçirdim Allah yardımcın olsun umarım çabuk geçer
Mavimmzg Elifysr aynen kramp gibi anlık geliyo ama ne bileyim huzursuz ediyo insanı. Kontrol gününü iple çekiyorum 😞
citlenbigim2212 Elifysr bizde 11+5 olduk pazartesi bizşmde kontrolümüz var ve ikili testimiz var çok heyecanlıyım bebeğimi göreceğim diye nisanın 1ü undan beri görmedim pamuğumu