Kemalinannesi selin199 evet benim bir tanıdığım kız dendi kesin dendi alışverişini bile yaptı detaylı ultrsona gittiğinde erkek olduğunu öğrendi 🤦♀️
Ilkayy selin199 15 haftalık oldum 12 den beri bacaklarını açmıyor ama doktorum hep kıza benziyor dedi pazartesi 16 olucam kontrolüm var bakalım değişcekmi 😂
tugbaaltuner busegrr 15 de kesin kiz mi demislerdi peki yaa bana da kiz dediler bi de herkese soyledik :)))
busegrr selin199 evet kendini bide kıza alıştırmıştı büyük hayal kırıklığı yaşadı, benimde yarın kontrolüm var 12 olduk inşallah aynısını yaşamam☺️ size kız mı dediler
[silindi] Dun 19da kiz denip detaylida erkek cikti yazan biri vardı ben de bi tedirgin olmadm degil😅 detayliya girmedim daha
Omerhatice selin199 bana 12de erkek dendi 17 de kiza benziyor dendi 22 dede kıza benziyor dendi tam 24 de detayliya girdik yüzde yüz kiz olduğunu öğrendik canim ☺
[silindi] En son 19da gittim kiz dedi yine 12den beri kiz diyor 23de detaylim var o zamana kadar bisey almayacagm bn de😊
Bernabadeberra selin199 İkinci hamılelıgımde erkek dedı 16 haftadan sonra tam net bellı oluyor sonra kız dedı ddgışmedı kızım dogdu şımdı 3.ue hamıleyım bakalım bu ne olcak ama en netı renklı detaylı ulturosun🤗
Zehrasrkmn selin199 benim 12 de kız 16 da kız en son erkek dediler detaylı ultrasonda erkek diyince inandım 25. Haftamdayım şuan
BirGolgi selin199 ben🙋🏻♀️ 12. Haftada doktor kalça açısına kemik yapısına bakarak %80 kız gibi demişti. 16. haftada ultrasonda doktor demeden hepimiz erkek olduğunu anladık😅
busegrr tugbaaltuner evet direkt prenses var demişlerdi☺️ herkes aynı şeyi yaşayacak değil bence ya belki sizinki doğru kalır ama ihtimaller var hayatta🥰
Havin6565 tugbaaltuner banada 15 kız benziyor denildi bende herkese dedim özellikle annem çooook sevindi hergün arıyor dikkat et üşütme ağır kaldırma 🤦♀️Burdaki yorumlara bakınca korktum bayramdan sonra gşdecem bakalım erkek dese inan anneme demeyi düşünmüyom 😂😂