Dk16 Merhaba ben 12+3 oldum folik asitim bitti tekrar alsam mı ? Dr a gitmeme de çok var ne yapsam kararsız kaldım Kullandığım folik asit multivitamin şeklindeydi acaba almaya devam etsem problem olur mu? Şimdiden teşekkür ederim
aesma Dk16 folik asiti 12. haftada biraktirdi doktorum ve decavite basladik 😊 30. haftaligim hala kullaniyorum doguma kadar kullan dedi doktor decaviti
Annesininkuzusu0911 Dk16 ben 13. Haftadayım daha bitmedi düzenli kullanamıyorum 1 gün içiyosam 3 gün içmiyorum. Aklıma geliyo içmek istemediğimden sonra sonra diye erteleyip sonra unutuyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
sudamlasi Dk16 13. Haftama kadar folik asit kullandım Dr kontrolüm 14.haftama denk geliyodu bırakmıştım ilacı o bi hafta içinde yiyeceklerden almaya çalıştım ceviz bulgur pilavı vs daha sonra Dr ilacımı değiştirdi
Dk16 Fatmaerkan en de zaten multivitamin formunda içiyorum o zaman devam edeyim çünkü sadece folik asit yok içinde
Aylinceylans Canim doktorum bana 12+2de bırakırdı normalinde de 3 ay kullaniliyo zaten artik multivitamine baslaman lazim saglik ocaklarından ucretsiz alabilirsin
Melikezturk Ben 3 ay kullandım sonra doktor bana vitamin başladı decavit diye ama sonra düşüğüm olduğu için bıraktım
Bahar22Bahar Bende çok düzenli kullanamadım açıkcası ama 12.haftamda doktorum bırakmamı söyledi elevite başladım az da olsa vitamin içinde de folik asit bulunuyor zaten 🤗