Kucukmucize Anneler iyi akşamlar .SiZlere birşey sorucam.Arada tavuk bulyon kullanıyorum.Hep evde tavuk suyu et suyu olmuyor sorun olur mu?
kelebegimm07 Kucukmucize önceden çok kullanırdım artık midem almiyo hamilelikten galiba ama hazır birakmisken tekrar alıp kullanmicam çünkü gerçekten çok zararlı bunu bile bile hep kullanmıştım ama artk kullanmicam inşallah 🙏
Hayal11 Kucukmucize normalde bile kullanmayın diyorlar bende o yüzden hamileyken Bıraktım 🥺 normalde umursamıyordum ama artık kullanmıyorum . Mikrodalga zararlı diyen bile duydum
Kucukmucize Hellobaby1 anladım canım arada kullanıyorum.Acaba mi dedim o yüzden kullanmam bundan sonra
Lulemom İlk evlendiğim zamanlar kullanıyordum, sonra en sağlıksız gıdalar listesinde 1. Sırada görünce kullanmamaya başladım.
kelebegimm07 Kucukmucize tavuk aldığında hasla onu suyunu pet bardaklara doldur buzluğa at cnm öyle de çok sağlıklı eti de aynı şekilde☺️
Kucukmucize kelebegimm07 yapıyorum canım o şekilde atıyorum hep aldığımda işte ayda yılda bi kullanıyorum ama tereddüte düştüm 1 kereden birşey olur mu 😊
Kucukmucize Hayal11 anladım canım ben hep değil normalde dolaba haşlayıp koyuyorum çok nadir kırk yılda bir
Kucukmucize kelebegimm07 sürekli değil canım kendim haşlayıp tavuk et koyuyorum dolaba .Kalmamış bugün yarım kullandım.ondan sonra vicdan yaptım 😌
Kucukmucize yelizyeliz canım hep değil kırk yılda bir.Kendim yapıyorum zaten hep dolabımda olur kalmamış bu seferlik kullandım sonra pişman oldum
Kucukmucize Denizyildizii canım zaten tereyağı kullanıyorum.Çorba yaptı idim tavuk suyum et suyum olmadığından çok az bulyon koydum sonra pişman oldum