Nazzprlkci Aysegultkn inan bende korkuyorum kanamadan. Her wc ye gittigimde korkarak bakiyorum ic camasirima😐 psikolojik oldu birazda benimkisi
Aysegultkn Nazzprlkci O bende de var kendimizi yormamaya dikkat edelim inşallah bizim de düzelecek iyi düşünelim bebekler de iyi olsun :)
Aysegultkn Aysdgrmnci Ben de öğretmenim :) Hep böyle iyi olun inşallah okullar açıldığında da kendinize çok dikkat edin lütfen:)
Aysdgrmnci Aysegultkn maalesef alto ders in çık in çık birüs korkusu çift maske mahvoldum ben tamamen ona bağlıyorum:) çok sevindim, iyi haberlerinizi bekliyorum.
pskmujde Aysegultkn teşekkür ederim sizde dikkat edin, ve inşallah düzelir çünkü 28ci haftaya kadar düzelme ihtimalide varmış🙏
Aysegultkn pskmujde İnşallah siz de ben de düzeldi deriz ben sizi o hafta geldiğinde sormak için rahatsız ederim kendinize çok iyi bakın☺️
Aysegultkn Aysdgrmnci Sizde kendimi gördüm ben de aynen böyleyim ☺️ Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler verebilirim iyi akşamlar 🤲🏻
Nejlavrl Aysegultkn aynen normal doğum cok istiyordum ama bebeğimden önemli hicbirsey yok o iyi olsunda ben gerekirse sezaryanda olurum allahim evlatlarımızı sağlıklı bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin😌
MomofOne Aysegultkn kac haftalik ? Kendiliginden dönmesi gerekio bir zaman sonra . Beninki dönmüstü kendiliginden
Aysegultkn MomofOne Ne güzel 🌸 19 haftalığız okuduklarıma göre dönmesi için daha zaman var inşallah düzelir🤲🏻
Aysegultkk Aysegultkn bende o haftamda öğrenmiştim bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu ama bebek hareket ettikçe haftası ilerledikçe düzeldi inşallah sizinde öyle olur🥰
esrarenqiz_anne Aysegultkn hiç korkma banada aynısını dedi 4 ayda yukarı cekti sadece çok iş falan yapma kendini yorma yeter
Aysegultkn esrarenqiz_anne Dediklerinize dikkat edeceğim inşallah benim de öyle olur sizin adınıza çok sevindim🥰
Aysegultkn esrarenqiz_anne Çok tatlısınız çok teşekkür ederim siz de kendinize ve minişe çok dikkat edin iyi hafta sonları 🥰❤️