Dilekcnkn Hatice08 17 haftalığım şu an sadece kıyafet aldım 🤷♀️ Heyecanla devamını getirmeyi bekliyorum
Omerhatice Hatice08 24 de cinsiyeti öğrenince basladim canim ben Oglumvar 2 buçuk yaşında o yüzden büyük esyalarimizin hepsi vardi. Odayi değiştik ve kıyafet alışverişi yaptık 24 de basladim Allahn izniyle su an 32 yiz hersey hazır tamamlandı. 36 da da çantamı hazirlicam Allahn izniyle 🙏
nurdane3504 Hatice08 ben detaylı ultrasondan sonra başladım canım 31e giricem bişey kalmadı şükür en son bez ıslak mendil kıyafet yıkamak için de deterjan falan
Leyla_33 Ben cinsiyetini 18. haftada öğrendikten sonra ufak ufak almaya başladım.. indirimleri talip etmeye devam ediyorum.. ufak ufak almaya başlamak daha güzel. Araştırıp alıyorum kalite kontrol ediyorum.. vs
Armindia Hatice08 Hamileligimi öğrendiğim ay maaşım yatar yatmaz 😂🤣 ilerde Allah korusun bir sıkıntı çıkarsa üzülmeyecekseniz alabilirsiniz bence ben alıp alıp çeyiz gibi baza altında biriktirdim iyikide öyle yapmışım yormadı beni..
2368 01-adana ayy bende 28 haftalık oluyorum yarın ama hiçbişey almadım henüz bazen bi stres geliyo sonra aman diyorum bayramdan sonra inşallah alıcam bende 😅 derler ya paran olsun bi günde halledersin herşeyi o hesap yapıcaz artık olsada olmasada 😂