Prenses_Prens GayeOrhan bizde gitmek istemiyoruz doktor araştırıyoruz inşallah hayırlı bir doktor çıkar karşımıza
GayeOrhan Prenses_Prens şehir hastanesi Emrah Akkaya gidiyorum şuan gayet memnunum çok güler yüzlü ama ben arada hani özele de gitmek için sordum doğumu şehir Hastanesi’nde düşünüyrm peki siz
Kbra_em GayeOrhan evet bende uğur beye gidiyorum ayrıldı. klinik açtı bi dahaki ay oraya gidicez bizde.
GayeOrhan Kbra_em anladım hayirlsii olsun ondanda memnunum snra şehir Hastanesi’ne geçiş yaptım arada kontrol için de ona giderm diye düşündüm ama artık tamamen şehir Hastanesi’ne giderim yapacak bişey yok
Prenses_Prens GayeOrhan bende cok memnundum uğur beyden ama klinik çok fazla gelir bakalım inşallah bur doktor bulucaz
Prenses_Prens Kbra_em kliniğe ücret vermek istemedik çok şükür sağlıklı çocuğumuz kontrollerimiz için o miktar çok geldi
GayeOrhan Prenses_Prens aynrn bende maddiyat dan dolayı gidemem yani öyle aklıma bişey takılırsa aralarda giderim diye dusundm sormak istedim
Prenses_Prens GayeOrhan ama numarasına 24 saat ulaşılıyor canım yaz ben sizin hastanızım de sor adını sormuyor hiç cevap veriyor
112Zeyno- Prenses_Prens doğrudur canım bende sağlıkcıyım ama izinli olduğumdan uzak kaldım ortamdan ondan ama Uğur beyin de iyi bi doktor olduğunu duydum hatta yakın bi tanıdığım doğumunu onda yapmıştı
GayeOrhan Prenses_Prens numarası var bende de ama klinik ücreti fazla gelir bana o yüzden zaten şehir Hastanesi’ne geçiş yaptım yiksa ondan çok memnundm
112Zeyno- Prenses_Prens ben suan üniversite hastanesinde doçent bi doktora gidiyorum 158 TL bi ücreti var doğum icin 2500 olarak söyledi gayette ilgili Güler yüzlü herseye cevap veren bi doktor
GayeOrhan Prenses_Prens uğur sozende ikili tarama ve cinsiyetini öğrendim birsitin şuan çok şükür sağlıklı görünüyor Emrah beyde duanlik iyi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Kbra_em Prenses_Prens yaaa ciddi mi bizde uğur beye gidiyoruz önümüzdeki ay kliniğe gidicez ama şuan ücret konusunda şoktayım resmen.
Prenses_Prens Kbra_em biz geçen ay gittiğimizde 3 haziranda sizi kliniğimde bekliyorum 250 tl ücret doğum 3600 dedi bizde bıraktık