Beyzali Merhaba arkadaşlar bebegimde bi takim sorunlar var daha nedeni belli değil ama nifty testi yaptrmstm negatf cikmisti riskler ve cinsiyet erkekdi fakat ultrason kiz dio kafam cok karışık basina gelen var mi
milla-s Beyzali NIFTY ne diyorsa odur diye biliyorum çünkü dna’sından bakıyorlar bebeğe ama belki yaşayan başka bir arkadaş vardır🤷🏻♀️
[silindi] Beyzali imkansız nifty test ne diyorsa o doğrudur bebeğin dnasına bakılıyor çünkü doktorum bana ultrasonda kıza benziyor demişti niftyde erkek olduğu çıktı doktora sordum bu kesin mi diye evet dedi
Beyzali [silindi] benimde oyleydi her seferinde erkek dediler ultrason dada ama sonra bebek buyudu ve detaylı ultrason doktoru kesin kiz dedi sonra kendi doktorum da ayni seyi dedi yanilabiliyrms arkadaslar bilgnz olsn baska ozel bir hastanede de aynisi olmus
[silindi] Beyzali of çok ilginç o zaman diğer sonuçların doğru olduğu ne malum? Firmayla konuştunuz mu bence bu konuyla alakalı bi açıklama yapmaları gerekiyor size
Lezginka Beyzali testiniz hangi şirketten? Ben doktorunu değiştirdiğimde ilk olarak testimi hangi şirketten yaptığımızı sormuştu, sanırım güvenirliği önemli
Alizel Beyzali canım benim inş toparlar düzelir bebeğiniz. Benim de problemler detaylıda netleşecek. Ağlayıp üzülüyorum bazen ama biz güçlü olalım onlar etkilenmesin. Allahım anne karnında şifa bekleyen bebeklere yardım etsin inş
idiloska Beyzali yeterli dna bulunamadı gibi şeyler oluyormuş onu biliyorum ama cinsiyeti ilk kez gördüm.
Beyzali idiloska evet yuzde 4 mu ne onun altinda olursa bir daha kan istiyrlr ama oyle bi durumda yok hayrlsi
Busraulgez Beyzali merhaba benimde testimde kiz cikti fakat doktor ultrasonda erkek gormustü testte cinsiyet yanilma olabiliyormu kafam cok karisik
Beyzali Busraulgez malesef testte yanilma orani cok dusuk nifty ne diosa odur.ama asil sorun su ki kromozomu baska cinsel organi baska ise iste ozmm sendromik olma ihtimali oluyr amniyosentez yaptrdm ben sukur temiz cikti inşallah sizin icinde guzel sonuçlar cikar